Opublikowano 17 Czerwca17 Cze pobrałem sprawdziłem, itemshop nie działa a kod to taki syf ze nawet jak byłem w podstawówce to lepszy kod pisałem niż ten syf a to było ponad 15 lat temujak w ogóle coś takiego można ulepić i wy sie dziwicie później ze wam strona muli xD taka strone to można prostym skryptem zamulić az wam server zbanuja Edytowane 17 Czerwca17 Cze przez Eclipse Shade
Opublikowano 17 Czerwca17 Cze 1 godzinę temu, Eclipse Shade napisał(a):pobrałem sprawdziłem, itemshop nie działa a kod to taki syf ze nawet jak byłem w podstawówce to lepszy kod pisałem niż ten syf a to było ponad 15 lat temujak w ogóle coś takiego można ulepić i wy sie dziwicie później ze wam strona muli xD taka strone to można prostym skryptem zamulić az wam server zbanujaWszystko działa, myślisz, że ktoś da Ci gotowy kod i sobie odpalisz? ja mam całą strone www+IS ogarnięte, do tego panel admina i strona zarządzania tym is'em... trochę pracy i wszystko jest do zrobienia zamisat siedzieć tu i narzekać.
Opublikowano 17 Czerwca17 Cze 28 minut temu, Hydro napisał(a):ta tombola tez tam jest?Gui jest, kwestia zakodowania, ja tego nie ruszałem, bo ogarnąłem sobie IS od Filipka
Opublikowano 18 Czerwca18 Cze 22 godziny temu, wojciech74 napisał(a):Wszystko działa, myślisz, że ktoś da Ci gotowy kod i sobie odpalisz? ja mam całą strone www+IS ogarnięte, do tego panel admina i strona zarządzania tym is'em... trochę pracy i wszystko jest do zrobienia zamisat siedzieć tu i narzekać.ty serio masz coś z mózgiem? może leki powinnaś zacząć brać.i szczerze powiedziawszy g*wno mnie obchodzi to co ty masz i g*wno ma to do mojej odpowiedzi bo nic nie wnosi.chciałeś się pochwalić lub pożalić albo zaimponować ale szczerze powiedziawszy ci nie wyszłoa moja odpowiedź prędzej jest użyteczna dla przyszłych osóbNIE POLECAM g*wnokod z epoki lodowcowej
Opublikowano 18 Czerwca18 Cze 4 minuty temu, Eclipse Shade napisał(a):ty serio masz coś z mózgiem? może leki powinnaś zacząć brać.i szczerze powiedziawszy g*wno mnie obchodzi to co ty masz i g*wno ma to do mojej odpowiedzi bo nic nie wnosi.chciałeś się pochwalić lub pożalić albo zaimponować ale szczerze powiedziawszy ci nie wyszłoa moja odpowiedź prędzej jest użyteczna dla przyszłych osóbNIE POLECAM g*wnokod z epoki lodowcowejspokojnie dziecko :> przeczytaj jeszcze raz co napisałem, aż zrozumiesz moją wypowiedź. Twoja wypowiedź nie jest użyteczna, chyba, że dla leniwych parów co im się nie chce nic zrobić i tylko dej i dej. Tak poza tematem to właśnie widać kto powinień leki brać
Opublikowano 18 Czerwca18 Cze 17 minut temu, Eclipse Shade napisał(a):ty serio masz coś z mózgiem? może leki powinnaś zacząć brać.i szczerze powiedziawszy g*wno mnie obchodzi to co ty masz i g*wno ma to do mojej odpowiedzi bo nic nie wnosi.chciałeś się pochwalić lub pożalić albo zaimponować ale szczerze powiedziawszy ci nie wyszłoa moja odpowiedź prędzej jest użyteczna dla przyszłych osóbNIE POLECAM g*wnokod z epoki lodowcoweja kto normalny stawiając serwer bierze kod strony z neta? xD chcesz lepszy kod to napisz i go tu wrzuć, a jak nie to możesz zamknąć mordę, bo nic do tego tematu nie wnosisz, strona jest? jest, dziala? dziala. Wszystko w temacie się zgadza, ktoś pobierze i realnie może sobie postawić stronę, a jak ktoś myśli o poważnym serwerze to takich rzeczy nie będzie brał z neta, a na jakiś serw 20 online lub beta testy nie potrzebujesz nic lepszego.
Opublikowano 18 Czerwca18 Cze 12 minut temu, Perserga napisał(a):a kto normalny stawiając serwer bierze kod strony z neta? xD chcesz lepszy kod to napisz i go tu wrzuć, a jak nie to możesz zamknąć mordę, bo nic do tego tematu nie wnosisz, strona jest? jest, dziala? dziala. Wszystko w temacie się zgadza, ktoś pobierze i realnie może sobie postawić stronę, a jak ktoś myśli o poważnym serwerze to takich rzeczy nie będzie brał z neta, a na jakiś serw 20 online lub beta testy nie potrzebujesz nic lepszego.a kto tu pisał o stawianiu servera ? jedynie dodałem wartościową opinie żeby inne osoby mogły zaoszczędzić czas, ponieważ autor tematu jedynie skopiował link bez dodawania jakiego kolwiek opisu do tego jeszcze bym dodał ze tutaj są braki porównując tego z deva czy to celowo zrobione ? nie zdziwiłbym się tego po polakachdodatkowo: ta osoba pisząc ten kod musiała więcej poświecić czasu tworząc ten g*wnokod niz normalny kodkolejno po co robić coś następnie wrzucać jak i tak to jest niezdatne do użytku xD nie no bez komentarza moja opinie jest wartościowa w porównaniu do waszego bełkotu
Opublikowano 18 Czerwca18 Cze Teraz, Eclipse Shade napisał(a):a kto tu pisał o stawianiu servera ? jedynie dodałem wartościową opinie żeby inne osoby mogły zaoszczędzić czas, ponieważ autor tematu jedynie skopiował link bez dodawania jakiego kolwiek opisu do tego jeszcze bym dodał ze tutaj są braki porównując tego z deva czy to celowo zrobione ? nie zdziwiłbym się tego po polakachdodatkowo: ta osoba pisząc ten kod musiała więcej poświecić czasu tworząc ten g*wnokod niz normalny kodkolejno po co robić coś następnie wrzucać jak i tak to jest niezdatne do użytku xD nie no bez komentarza moja opinie jest wartościowa w porównaniu do waszego bełkotua po co chcesz stawiać stronę jak nie do stawiania serwera, chcesz sobie na nią popatrzeć czy jak, bo nie rozumiem? ta bardzo wartościowa, każdy będzie ją miał w dupie i ten kto będzie chciał pobrać to i tak pobierze tą stronę jeśli będzie chciał, a kto nie to i tak nie pobierze, ktoś poważny nie będzie brał tego czegoś tylko kupi własną grafikę i kupi kod u kodera, ja nie rozumiem jak akurat to można hejtować to co ma ta strona oferować to oferuje dla bambików, a jak tak narzekasz na stronę to napisz kod wrzuć i wtedy będą mieli "porządną stronę" tylko zmartwię cię i tak jej praktycznie nikt nie użyje, bo to nie są czasy 2012, teraz każdy kupuje grafikę pod swoją stronę, a potem kod.
Opublikowano 18 Czerwca18 Cze 57 minut temu, Eclipse Shade napisał(a):a kto tu pisał o stawianiu servera ? jedynie dodałem wartościową opinie żeby inne osoby mogły zaoszczędzić czas, ponieważ autor tematu jedynie skopiował link bez dodawania jakiego kolwiek opisu do tego jeszcze bym dodał ze tutaj są braki porównując tego z deva czy to celowo zrobione ? nie zdziwiłbym się tego po polakachdodatkowo: ta osoba pisząc ten kod musiała więcej poświecić czasu tworząc ten g*wnokod niz normalny kodkolejno po co robić coś następnie wrzucać jak i tak to jest niezdatne do użytku xD nie no bez komentarza moja opinie jest wartościowa w porównaniu do waszego bełkotuwartościowe byłoby nauczenie się zasad poprawnej polszczyzny i nie wpierdalanie spacji przed znak interpunkcyjnynie umiem skupić się na wartościowej opinii jak ktoś robi takie gówno (ó to jest o + ALT a nie *).W dniu 17.06.2025 o 12:37, Eclipse Shade napisał(a):pobrałem sprawdziłem, itemshop nie działa a kod to taki syf ze nawet jak byłem w podstawówce to lepszy kod pisałem niż ten syf a to było ponad 15 lat temujak w ogóle coś takiego można ulepić i wy sie dziwicie później ze wam strona muli xD taka strone to można prostym skryptem zamulić az wam server zbanujaw wieku 2 lat ukończyłem studia z wyróżnieniem. hehe Edytowane 18 Czerwca18 Cze przez mrvns
Opublikowano 18 Czerwca18 Cze 8 godzin temu, Eclipse Shade napisał(a):dodatkowo: ta osoba pisząc ten kod musiała więcej poświecić czasu tworząc ten g*wnokod niz normalny kodkolejno po co robić coś następnie wrzucać jak i tak to jest niezdatne do użytku xD nie no bez komentarzaA wziąłeś pod uwagę to, że osoba, która pisała tą stronę być może po prostu się uczyła programowania i pisania czegokolwiek? Każdy kiedyś zaczynał i każdego kod na początku był tworzony po to, aby tylko działały, dopiero potem w miarę exp'a wchodzą jakieś optymalizacje i inne rzeczy jak wzorce projektowe, zasady DRY, SOLID etc. W dodatku jest to darmowa wstawka za DARMO, więc czego ty kurwa oczekujesz, japierdole XD Edytowane 18 Czerwca18 Cze przez hehexde999