Opublikowano 8 Stycznia 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cześć, kolega @Bitek113 stworzył video poradnik o tym jak uruchomić pliki Entry może komuś pomoże. Sharegon.mp4
Opublikowano 8 Stycznia 20241 r Te serduszko miało być przy wyborze chunjo. Nawet przyjemnie się ogląda 😃
Opublikowano 8 Grudnia 20248 Gru Wybaczcie ale jestem zielony w tym temacie. Pobrałem gotową maszyne v2.1. Odpalam tak jak na filmie i zatrzymałem się w katalogu /usr/home/mt2 - mianowicie nie mogę włączyć - sh panel.sh bo taki plik nie istnieje. Przeszukałem całą bibliotekę i nie ma takiego pliku jak panel.sh. Podejrzałem też osobną paczke z plikami serwerowymi i w nich również nie ma panel.sh. Jak to cudo odpalić ? 🙂
Opublikowano 8 Grudnia 20248 Gru Autor 7 minut temu, Gauzi napisał(a): Wybaczcie ale jestem zielony w tym temacie. Pobrałem gotową maszyne v2.1. Odpalam tak jak na filmie i zatrzymałem się w katalogu /usr/home/mt2 - mianowicie nie mogę włączyć - sh panel.sh bo taki plik nie istnieje. Przeszukałem całą bibliotekę i nie ma takiego pliku jak panel.sh. Podejrzałem też osobną paczke z plikami serwerowymi i w nich również nie ma panel.sh. Jak to cudo odpalić ? 🙂 W najnowszej wersji panel jest w pythonie także py panel.py lub python3 panel.py (pierwsze zainstaluj python3)
Opublikowano 8 Grudnia 20248 Gru 11 minut temu, Sevence napisał(a): W najnowszej wersji panel jest w pythonie także py panel.py lub python3 panel.py (pierwsze zainstaluj python3) Właśnie ogarnąłem to i serwer wystartował, dzięki za odpowiedź ❤️
Cześć, kolega @Bitek113 stworzył video poradnik o tym jak uruchomić pliki Entry może komuś pomoże.