Opublikowano 12 Stycznia 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cześć Co tu będę się dużo rozpisywał. - AntyDMG, AntySync, AntyWH, AntyMOBBER Jeśli posiadasz jakieś mocniejsze/płatne hacki proszę przetestuj i daj znać w komentarzu. 💥Limiter jest kompatybilny z source entry ( nie pomagam dodać do zwykłego wsparcie tylko dla entry ) Wideo 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się #1 Poradnik: Spoiler 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się #2 Poradnik: Spoiler 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się #3 Poradnik: Spoiler 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 28 Stycznia 20241 r Godzinę temu, Sevence napisał(a): Dodaj: #include <boost/functional/hash.hpp> Skompilowało, lecz po wdrożeniu WH pod Index i tak nie działa mimo że pliki entry. @Marchewa // Panie @Marchewa problem taki jest że jak wgrałem to nie moge normalnie uderzać z broni bo zadaje 0dmg bez żadnych WH, dopiero jak wyłączyłem w global_config to działa więc proszę zobaczyć Edytowane 28 Stycznia 20241 r przez Delta
Opublikowano 28 Stycznia 20241 r 38 minut temu, Delta napisał(a): Skompilowało, lecz po wdrożeniu WH pod Index i tak nie działa mimo że pliki entry. @Marchewa // Panie @Marchewa problem taki jest że jak wgrałem to nie moge normalnie uderzać z broni bo zadaje 0dmg bez żadnych WH, dopiero jak wyłączyłem w global_config to działa więc proszę zobaczyć Z tego co się orientuję to on nie jest dopracowany pomija hity nawet gdy nie masz wh 🙂
Cześć
Co tu będę się dużo rozpisywał.
- AntyDMG, AntySync, AntyWH, AntyMOBBER
Jeśli posiadasz jakieś mocniejsze/płatne hacki proszę przetestuj i daj znać w komentarzu.
💥Limiter jest kompatybilny z source entry ( nie pomagam dodać do zwykłego wsparcie tylko dla entry )
Wideo
#1 Poradnik:
#2 Poradnik:
#3 Poradnik: