Opublikowano 12 Stycznia 20242 l Cześć Pewnie wielu z Was zna błąd który jeszcze można spotkać na niektórych projektach który polega na tym, że Twoja postać stoi w m1, a Ty expisz ją na jakiejś wysoko poziomowej mapie 🙂 Rozwiązanie polega na sprawdzaniu czy gracz znajduję się tam gdzie osoba która go EXPi i tak rozdaje Yang oraz Doświadczenie. Implementacja: 📂 Lokalizacja pliku: 'game -> char_battle.cpp' 🔍 Szukaj: Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto ➕ Dodaj pod: 🔍 Szukaj: ➕ Dodaj pod: 🔍 Szukaj: ➕ Dodaj pod: 📂 Lokalizacja pliku: 'game -> char_item.cpp' 🔍 Szukaj: ➕ Dodaj pod: 🔍 Szukaj: ➕ Dodaj pod: 🔍 Szukaj: ➕ Zamień na: 🔍 Szukaj: ➕ Dodaj pod: 🔍 Szukaj: ➕ Dodaj pod: 🔍 Szukaj: ➕ Zamień na:
Opublikowano 12 Stycznia 20242 l Autor W dniu 12.01.2024 o 18:44, Chcesz napisał(a): Dziękuję za udostępnienie poprawki. Bardzo mi pomogła. 🔥👌 Mam nadzieję, że dobrze tut zrobiłem 😄
Opublikowano 24 Stycznia 20242 l Próbowałem to wywołać i po kilku minutach dostałem kilka punktów expa (tych pod C)