Opublikowano 13 Stycznia 20241 r Ma ktoś wiedze jak to ogarnąć? Jest to PODOBNO cały projekt od mh problem w kompilacji, na samym starcie: Nie można otworzyć pliku dołącz: 'd3d8.h': No such file or directory EngineX-Kevra D:\xd\EngineX-Pro\stdafx.h 157 link do githuba gdzie znajdziemy paczke: https://github.com/KoMaR1911/C4USMultiHack-Metin2 Ja zapłace za ogarnięcie mi tego 😄
Opublikowano 13 Stycznia 20241 r Rozwiązanie Brakuje Ci biblioteki DirectX 8 musisz ją dodać możesz to zrobić klikając na projekt EngineX-Kevra -> właściwości -> Katalogi VC++ -> katalogi plików nagłówkowych i tam musisz podlinkować DirectX z tego co widzę on jest linkowany poprzez Windows DirectX SDK więc musisz pobrać SDK directx8. Z tego co widzę ze strony Microsoftu nie ma dostępnej wersji 8 SDK trzeba by gdzieś indziej szukać. Najprościej jednak będzie gdy podlinkujesz extern include ze swojej binarki bo tam jest dx8.
Opublikowano 13 Stycznia 20241 r Autor 9 minut temu, Sevence napisał(a): Brakuje Ci biblioteki DirectX 8 musisz ją dodać możesz to zrobić klikając na projekt EngineX-Kevra -> właściwości -> Katalogi VC++ -> katalogi plików nagłówkowych i tam musisz podlinkować DirectX z tego co widzę on jest linkowany poprzez Windows DirectX SDK więc musisz pobrać SDK directx8. Z tego co widzę ze strony Microsoftu nie ma dostępnej wersji 8 SDK trzeba by gdzieś indziej szukać. Najprościej jednak będzie gdy podlinkujesz extern include ze swojej binarki bo tam jest dx8. po podpięciu idziemy dalej.. Nie można otworzyć pliku dołącz: 'Json.h': No such file or directory EngineX-Kevra D:\xd\EngineX-Pro\stdafx.h 197 Nie mam pojęcia czy to jest specjalnie wybrakowane czy jestem poprostu upo
Opublikowano 13 Stycznia 20241 r 11 minut temu, ExoCarossa napisał(a): Nie można otworzyć pliku dołącz: 'Json.h': No such file or directory EngineX-Kevra D:\xd\EngineX-Pro\stdafx.h 197 Wejdź EngineX-Kevra -> właściwości -> Katalogi VC++ -> katalogi plików nagłówkowych będziesz mieć tam wpis ..\Extern\include\Json wprowadź tam swoją ścieżkę folderu extern\include\Json będzie w tej paczce z cheatem.
Ma ktoś wiedze jak to ogarnąć? Jest to PODOBNO cały projekt od mh problem w kompilacji, na samym starcie:
Nie można otworzyć pliku dołącz: 'd3d8.h': No such file or directory EngineX-Kevra D:\xd\EngineX-Pro\stdafx.h 157
link do githuba gdzie znajdziemy paczke:
https://github.com/KoMaR1911/C4USMultiHack-Metin2
Ja zapłace za ogarnięcie mi tego 😄