Skocz do zawartości
Opublikowano

Ma ktoś wiedze jak to ogarnąć? Jest to PODOBNO cały projekt od mh problem w kompilacji, na samym starcie:

Nie można otworzyć pliku dołącz: 'd3d8.h': No such file or directory    EngineX-Kevra    D:\xd\EngineX-Pro\stdafx.h    157    

link do githuba gdzie znajdziemy paczke:

https://github.com/KoMaR1911/C4USMultiHack-Metin2

Ja zapłace za ogarnięcie mi tego 😄

Rozwiązane przez Sevence

Przejdź do rozwiązania

Featured Replies

Opublikowano
  • Rozwiązanie

Brakuje Ci biblioteki DirectX 8 musisz ją dodać możesz to zrobić klikając na projekt EngineX-Kevra -> właściwości -> Katalogi VC++ -> katalogi plików nagłówkowych i tam musisz podlinkować DirectX z tego co widzę on jest linkowany poprzez Windows DirectX SDK więc musisz pobrać SDK directx8. Z tego co widzę ze strony Microsoftu nie ma dostępnej wersji 8 SDK trzeba by gdzieś indziej szukać. Najprościej jednak będzie gdy podlinkujesz extern include ze swojej binarki bo tam jest dx8.

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, Sevence napisał(a):

Brakuje Ci biblioteki DirectX 8 musisz ją dodać możesz to zrobić klikając na projekt EngineX-Kevra -> właściwości -> Katalogi VC++ -> katalogi plików nagłówkowych i tam musisz podlinkować DirectX z tego co widzę on jest linkowany poprzez Windows DirectX SDK więc musisz pobrać SDK directx8. Z tego co widzę ze strony Microsoftu nie ma dostępnej wersji 8 SDK trzeba by gdzieś indziej szukać. Najprościej jednak będzie gdy podlinkujesz extern include ze swojej binarki bo tam jest dx8.

po podpięciu idziemy dalej..

Nie można otworzyć pliku dołącz: 'Json.h': No such file or directory    EngineX-Kevra    D:\xd\EngineX-Pro\stdafx.h    197    

Nie mam pojęcia czy to jest specjalnie wybrakowane czy jestem poprostu upo 

Opublikowano
11 minut temu, ExoCarossa napisał(a):

Nie można otworzyć pliku dołącz: 'Json.h': No such file or directory    EngineX-Kevra    D:\xd\EngineX-Pro\stdafx.h    197    

Wejdź EngineX-Kevra -> właściwości -> Katalogi VC++ -> katalogi plików nagłówkowych będziesz mieć tam wpis ..\Extern\include\Json wprowadź tam swoją ścieżkę folderu extern\include\Json będzie w tej paczce z cheatem. 

• Sevence zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.