Opublikowano 14 Stycznia 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Witajcie Po Internecie krąży rzekomo Martysama 5.7 postanowiłem ją pobrać i zrobić maszynę wirtualną Nie ingerowałem w kod. 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 📝 Struktura projektu: Martysama_VM: maszyna virtual box + źródło gry i bazy danych + Pliki SF SourceClient: źródło dla binarki Client: klient gry Dane do logowania SSH: Login: root Hasło: dev Dane do bazy mysql Login: root Hasło: marchewa Konto GM Login: test Hasło: 123 Komendy BSD /start - odpala serwer /stop - zamyka serwer /c - kompilacja Martysama: Client: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się SourceBIN+Tools: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się VM+SOURCE+SF: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się CommonDefines.h - źródło gry. Spoiler 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Locale_inc.h - źródło binarki Spoiler 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Edytowane 14 Stycznia 20241 r przez Marchewa
Opublikowano 14 Stycznia 20241 r Świetna wstawka na pewno poświęciłeś sporo czasu żeby ją przygotować dla nas, bardzo dziękujemy. Jedynie ta literówka w nazwie forum pozostawia lekki niesmak. 😄
Opublikowano 14 Stycznia 20241 r Dzięki Tobie ten bug przestał mnie denerwować. Twój kod był bardzo pomocny. Dziękuję! 🔥
Opublikowano 14 Stycznia 20241 r Autor Teraz, Bartosz napisał(a): Dzięki Tobie ten bug przestał mnie denerwować. Twój kod był bardzo pomocny. Dziękuję! 🔥 Jaki bug ?
Opublikowano 14 Stycznia 20241 r 3 minuty temu, Marchewa napisał(a): Jaki bug ? To z rozpędu, nie ważne jaki komentarz. Aby tylko odblokować temat xD
Opublikowano 14 Stycznia 20241 r Autor Teraz, Dziki Czan napisał(a): To z rozpędu, nie ważne jaki komentarz. Aby tylko odblokować temat xD Szablon Chłop ma do pisania komentarzy 😆
Opublikowano 14 Stycznia 20241 r Autor 9 minut temu, Dziki Czan napisał(a): Marchewka co to za język klawiatury w tej maszynce? xd Polskie programistyczne mapowanie
Opublikowano 14 Stycznia 20241 r 6 minut temu, Marchewa napisał(a): Polskie programistyczne mapowanie Ta jasne, śmieszek xd PS: aby to zmienić: 1 - w terminalu wpisz bsdconfig (literka i znajduje się pod klawiszem ") 2 - wybierz Startup, a następnie View/Edit Startup Configuration 3 - zmień turecki Keymap tr.kbd na pl.kbd 4 - restart maszynki i gotowe
Opublikowano 14 Stycznia 20241 r Autor 8 minut temu, Dziki Czan napisał(a): Ta jasne, śmieszek xd PS: aby to zmienić: 1 - w terminalu wpisz bsdconfig (literka i znajduje się pod klawiszem ") 2 - wybierz Startup, a następnie View/Edit Startup Configuration 3 - zmień turecki Keymap tr.kbd na pl.kbd 4 - restart maszynki i gotowe Z jakiej racji jest turecki krymap? Nie to udostępniłem 😅 Poprawie to zaraz tam nic nie działa maszyny mi się pojebały. Edytowane 14 Stycznia 20241 r przez Marchewa
Opublikowano 14 Stycznia 20241 r 1 minutę temu, Marchewa napisał(a): Z jakiej racji jest turecki krymap? Nie to udostępniłem 😅 Poprawie to zaraz tam nic nie działa maszyny mi się pojebały. No właśnie to chciałem pisać, bo nawet polecenia (/start) nie działały xd
Opublikowano 14 Stycznia 20241 r 10 minut temu, Marchewa napisał(a): Trzeba czekać ale teraz ogarnę to lepiej z tym pobieraniem Jakoś udało mi się odpalić panel.sh, ale wydaje się, że nie kompletny jest, albo wszystko pojebane jest w tej maszynce Edytowane 14 Stycznia 20241 r przez Dziki Czan
Opublikowano 14 Stycznia 20241 r Autor 1 minutę temu, Dziki Czan napisał(a): Jakoś udało mi się odpalić panel.sh, ale wydaje się, że nie kompletny jest, albo wszystko pojebane jest w tej maszynce Nie ma sensu bo stracisz mnóstwo czasu. Juz pakuje zaraz upam
Opublikowano 14 Stycznia 20241 r 2 minuty temu, Marchewa napisał(a): Nie ma sensu bo stracisz mnóstwo czasu. Juz pakuje zaraz upam Przy okazji, jak edytujesz skrypty to z zestawem znaków wschodnioeuropejskim ISO-8859-2, wtedy w termianalu będą wyświetlane polskie ogonki Edytowane 14 Stycznia 20241 r przez Dziki Czan
Opublikowano 14 Stycznia 20241 r Autor 20 minut temu, Dziki Czan napisał(a): Przy okazji, jak edytujesz skrypty to z zestawem znaków wschodnioeuropejskim ISO-8859-2, wtedy w termianalu będą wyświetlane polskie ogonki Nie wiem co tam znalazłeś ale to nie mój panel. Edytowane 14 Stycznia 20241 r przez Marchewa
Opublikowano 19 Stycznia 20241 r dziena dziena Da się tutaj jakoś język wybrać w plikach czy trzeba to tłumaczyć? Edytowane 21 Stycznia 20241 r przez marcin9994PL pytanie