Opublikowano 14 Stycznia 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Witajcie Po Internecie krąży rzekomo Martysama 5.7 postanowiłem ją pobrać i zrobić maszynę wirtualną Nie ingerowałem w kod. 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 📝 Struktura projektu: Martysama_VM: maszyna virtual box + źródło gry i bazy danych + Pliki SF SourceClient: źródło dla binarki Client: klient gry Dane do logowania SSH: Login: root Hasło: dev Dane do bazy mysql Login: root Hasło: marchewa Konto GM Login: test Hasło: 123 Komendy BSD /start - odpala serwer /stop - zamyka serwer /c - kompilacja Martysama: Client: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się SourceBIN+Tools: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się VM+SOURCE+SF: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się CommonDefines.h - źródło gry. Spoiler 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Locale_inc.h - źródło binarki Spoiler 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Edytowane 14 Stycznia 20241 r przez Marchewa
Opublikowano 26 Kwietnia 202426 Kwi Dzięki za wstawkę. Btw, jako czyste src (z szarfami itd), lepsza jest ta podstawka, czy EntryCore?
Witajcie
Po Internecie krąży rzekomo Martysama 5.7 postanowiłem ją pobrać i zrobić maszynę wirtualną
Nie ingerowałem w kod.
📝 Struktura projektu:
Dane do logowania SSH:
Login: root
Hasło: dev
Dane do bazy mysql
Login: root
Hasło: marchewa
Konto GM
Login: test
Hasło: 123
Komendy BSD