Opublikowano 23 Lipca 20241 r Autor W dniu 19.01.2024 o 22:37, marcin9994PL napisał(a): dziena dziena Da się tutaj jakoś język wybrać w plikach czy trzeba to tłumaczyć? To nie jest klient martysamy tylko jakiś Turek robił pod te src. Edytowane 23 Lipca 20241 r przez Marchewa
Opublikowano 1 Marca 20251 r W dniu 21.12.2024 o 23:37, ARK napisał(a):Łapcie na święta świry metinowePolskie Proto.zipGłupie pytanie, co należy z tym zrobić? Kombinuje, kombinuje i nic nie mogę wykminić : D
Opublikowano 1 Marca 20251 r 14 minut temu, bootlace9 napisał(a):Głupie pytanie, co należy z tym zrobić? Kombinuje, kombinuje i nic nie mogę wykminić : DOtrzymałeś od @ARK polską wersję Proto, która zawiera przetłumaczone na język polski nazwy przedmiotów, broni, zbroi, a także mobów. Możesz teraz zastąpić te, które masz obecnie w oryginalnej wersji Martysama 5.7 na jego.
Opublikowano 1 Marca 20251 r 2 minuty temu, YeeeY napisał(a):Otrzymałeś od @ARK polską wersję Proto, która zawiera przetłumaczone na język polski nazwy przedmiotów, broni, zbroi, a także mobów.Możesz teraz zastąpić te, które masz obecnie w oryginalnej wersji Martysama 5.7 na jego.Akurat tę kwestię zrozumiałem i faktycznie nieściśle napisałem pytanie.Większy problem niż do czego służą te pliki, sprawia to, gdzie znaleźć pliki, które mam nimi podmienić
Opublikowano 1 Marca 20251 r 3 minuty temu, bootlace9 napisał(a):Akurat tę kwestię zrozumiałem i faktycznie nieściśle napisałem pytanie.Większy problem niż do czego służą te pliki, sprawia to, gdzie znaleźć pliki, które mam nimi podmienićOtwórz Navicat i zaloguj się.Następnie przejdź do tabeli Player, kliknij na item_proto, a potem zmień nazwę tabeli na Item_proto_kopia.Teraz kliknij prawym przyciskiem myszy na tabelę Player, wybierz opcję Wykonaj SQL z pliku, kliknij na trzy kropki po prawej stronie, wybierz plik item_proto.sql, a następnie kliknij Wykonaj.Oczywiście są inne metody, szybsze ale trzeba więcej tłumaczyć 🤫 Edytowane 1 Marca 20251 r przez YeeeY
Opublikowano 20 Października 202520 Paź link part 2 wygasł Edytowane 20 Października 202520 Paź przez suafek
Opublikowano 16 Listopada 202516 Lis ma ktos cala dzialajaca vmke ?bo link 2 nie dziala Edytowane 16 Listopada 202516 Lis przez tricker bo sie pojebalem d
Opublikowano 16 Listopada 202516 Lis 34 minuty temu, tricker napisał(a):ma ktos cala dzialajaca vmke ?bo link 2 nie dzialaNapisz do Marty, on będzie mieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)