Opublikowano 14 Stycznia 20241 r Hej. Mam dla Was poprawkę umiejętności Ognisty Duch. Obecnie gdy macie włączony Ognisty Duch i siedzicie na koniu lub wierzchowcu skill uderza w target, lecz nie zadaję obrażeń. Z tą poprawką będzie zadawał obrażenia. Implementacja 📂 Lokalizacja pliku: 'game -> char_skill.cpp' 🔍 Szukaj 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔎Szukaj 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ♻️Zamień 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔎Szukaj 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ♻️Zamień 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 15 Stycznia 20241 r dzięki! #ifdef fix_34 if (bCanUseHorseSkill && pkSk->dwType != SKILL_TYPE_HORSE && pkSk->dwVnum != SKILL_MUYEONG) #else if (bCanUseHorseSkill && pkSk->dwType != SKILL_TYPE_HORSE) #endif return BATTLE_NONE; if (!bCanUseHorseSkill && pkSk->dwType == SKILL_TYPE_HORSE) return BATTLE_NONE; Tylko ja mam znowu tą samą linijke pod spodem? Edytowane 15 Stycznia 20241 r przez ExoCarossa
Opublikowano 17 Stycznia 20241 r Witam, a mam pytanko fix działa też na bojowego konia i zwykłego? Ja korzystałem z jednego, który działa tylko i wyłacznie po wbiciu 21 lvl'a konia.
Hej. Mam dla Was poprawkę umiejętności Ognisty Duch. Obecnie gdy macie włączony Ognisty Duch i siedzicie na koniu lub wierzchowcu skill uderza w target, lecz nie zadaję obrażeń. Z tą poprawką będzie zadawał obrażenia.
Implementacja
📂 Lokalizacja pliku: 'game -> char_skill.cpp'
🔍 Szukaj
🔎Szukaj
♻️Zamień
🔎Szukaj
♻️Zamień