Opublikowano 15 Stycznia 20241 r Cześć, Widziałem już modyfikację zgłaszania hackerów na czacie ale była mało zadawalająca jeden z moich współtwórców kodu źródłowego napisał dla mnie kod w którym to logi zgłaszane są na prywatną wiadomość GM Powiadomienie zawiera: Nick Gracza Kanał na którym się znajduję Index Mapy Koordynaty Gracza Nazwa logu Wideo z działania: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Chwilowo niedostępne. Edytowane 16 Stycznia 20241 r przez Marchewa
Opublikowano 15 Stycznia 20241 r No powiem ci @Marchewa że teraz mnie zaskoczyłeś tym tematem, bardzo świetne ułatwienie dot. cheaterów [5] Piątka!
Opublikowano 15 Stycznia 20241 r Faktycznie poprawiłeś się bardzo ładnie zorganizowany temat. Hmm, ciekaw jestem jak będzie wyglądał ekran u GM chwilę po starcie serwera. 😄
Opublikowano 15 Stycznia 20241 r Autor 1 minutę temu, Sevence napisał(a): Faktycznie poprawiłeś się bardzo ładnie zorganizowany temat. Hmm, ciekaw jestem jak będzie wyglądał ekran u GM chwilę po starcie serwera. 😄 Wiadomości są wysyłane tylko do jednej skrzynki PW 😄
Opublikowano 15 Stycznia 20241 r Moim zdaniem lepiej wrzucać to po prostu do logów i do acp na stronie dorobić sobie fajny wgląd, ale taka opcja też ciekawa.
Opublikowano 15 Stycznia 20241 r Autor 4 minuty temu, Sevence napisał(a): Moim zdaniem lepiej wrzucać to po prostu do logów i do acp na stronie dorobić sobie fajny wgląd, ale taka opcja też ciekawa. Pewnie, że można tutaj też jest, że jeśli sypie logami na Wall_Hacku to bodajże zamienia 10 logów w 1 by było bardziej czytelne.
Opublikowano 15 Stycznia 20241 r Autor 3 minuty temu, ExoCarossa napisał(a): Co to za mh? jest tam DMG? WH do index z forum
Opublikowano 15 Stycznia 20241 r 5 minut temu, Marchewa napisał(a): WH do index z forum a to go wstawiałem na forum xD fajnie tutaj może pomoc system wiadomości offline, wracasz na konto GM po X godzinach a tu spam w jednym okienku 😄
Opublikowano 15 Stycznia 20241 r Autor 2 minuty temu, ExoCarossa napisał(a): a to go wstawiałem na forum xD fajnie tutaj może pomoc system wiadomości offline, wracasz na konto GM po X godzinach a tu spam w jednym okienku 😄 + warp na dungi oraz zwykle konto gracza z uprawnieniami do / ban i /warp by wykrywacz nie działał i mamy komplet albo naprawić tryb obserwatora 😃
Opublikowano 22 Maja 202422 Maj Bardzo dzięki, link oraz filmik niestety nie działa. ; / Edytowane 22 Maja 202422 Maj przez Dobry Brak Linku
Opublikowano 26 Czerwca 202426 Cze Autor W dniu 22.05.2024 o 14:50, KoYGeR napisał(a): WH_KOYGER Ciekawe czyj detektor 🙂 Pewnie Twój detektor WH ale słaby. Jest tutaj na forum HL_BOT już sobie poradził. W dniu 22.05.2024 o 15:13, Dobry napisał(a): jaka cena tego Koyger ? Czego cena ? Powiadomień na PW? To nie jego, a detektor WH jest na forum dodałem. Usunąłem kod bo mógłby obciążyć serwery przy x graczach.
Cześć,
Widziałem już modyfikację zgłaszania hackerów na czacie ale była mało zadawalająca jeden z moich współtwórców kodu źródłowego napisał dla mnie kod w którym to logi zgłaszane są na prywatną wiadomość GM
Powiadomienie zawiera:
Wideo z działania:
Chwilowo niedostępne.
Edytowane przez Marchewa