Skocz do zawartości
Opublikowano

Cześć,

Widziałem już modyfikację zgłaszania hackerów na czacie ale była mało zadawalająca jeden z moich współtwórców kodu źródłowego napisał dla mnie kod w którym to logi zgłaszane są na prywatną wiadomość GM

Powiadomienie zawiera:

• Nick Gracza
  • Kanał na którym się znajduję
  • Index Mapy
  • Koordynaty Gracza
  • Nazwa logu 

Wideo z działania:

Chwilowo niedostępne.

Edytowane przez Marchewa

Featured Replies

Opublikowano

No powiem ci @Marchewa że teraz mnie zaskoczyłeś tym tematem, bardzo świetne ułatwienie dot. cheaterów [5] Piątka!

Opublikowano

Faktycznie poprawiłeś się bardzo ładnie zorganizowany temat. Hmm, ciekaw jestem jak będzie wyglądał ekran u GM chwilę po starcie serwera. 😄

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Sevence napisał(a):

Faktycznie poprawiłeś się bardzo ładnie zorganizowany temat. Hmm, ciekaw jestem jak będzie wyglądał ekran u GM chwilę po starcie serwera. 😄

Wiadomości są wysyłane tylko do jednej skrzynki PW 😄

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej wrzucać to po prostu do logów i do acp na stronie dorobić sobie fajny wgląd, ale taka opcja też ciekawa.

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Sevence napisał(a):

Moim zdaniem lepiej wrzucać to po prostu do logów i do acp na stronie dorobić sobie fajny wgląd, ale taka opcja też ciekawa.

Pewnie, że można tutaj też jest, że jeśli sypie logami na Wall_Hacku to bodajże zamienia 10 logów w 1 by było bardziej czytelne.

Opublikowano

Działa dzięki!

Opublikowano

Co to za mh? jest tam DMG?

• Sevence zmienił(a) tytuł na Automatyczne powiadomienie o graczu używającym cheata na prywatną wiadomość do GM
Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, ExoCarossa napisał(a):

Co to za mh? jest tam DMG?

WH do index z forum

• Sevence zmienił(a) tytuł na Automatyczne powiadomienie do GM o graczu używającym cheata
Opublikowano
5 minut temu, Marchewa napisał(a):

WH do index z forum

a to go wstawiałem na forum xD

fajnie tutaj może pomoc system wiadomości offline, wracasz na konto GM po X godzinach a tu spam w jednym okienku 😄

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, ExoCarossa napisał(a):

a to go wstawiałem na forum xD

fajnie tutaj może pomoc system wiadomości offline, wracasz na konto GM po X godzinach a tu spam w jednym okienku 😄

+ warp na dungi oraz zwykle konto gracza z uprawnieniami do / ban i /warp by wykrywacz nie działał i mamy komplet albo naprawić tryb obserwatora 😃

Opublikowano

Bardzo Ci dziękuję za pomoc!

Opublikowano

Zobaczmy co tam jest

Opublikowano

Zasysam i testuje już 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Premium

Będzie jeszcze udostępnione? Wygląda super

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Bardzo dzięki, link oraz filmik niestety nie działa. ; /

Edytowane przez Dobry
Brak Linku

Opublikowano
  • Programista

yiehcJS.png

WH_KOYGER

Ciekawe czyj detektor 🙂

Opublikowano

jaka cena tego Koyger ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor
W dniu 22.05.2024 o 14:50, KoYGeR napisał(a):

yiehcJS.png

WH_KOYGER

Ciekawe czyj detektor 🙂

Pewnie Twój detektor WH ale słaby. Jest tutaj na forum HL_BOT już sobie poradził.

W dniu 22.05.2024 o 15:13, Dobry napisał(a):

jaka cena tego Koyger ?

Czego cena ? Powiadomień na PW? To nie jego, a detektor WH jest na forum dodałem. Usunąłem kod bo mógłby obciążyć serwery przy x graczach.