Opublikowano 15 Stycznia 20242 l Cześć, Widziałem już modyfikację zgłaszania hackerów na czacie ale była mało zadawalająca jeden z moich współtwórców kodu źródłowego napisał dla mnie kod w którym to logi zgłaszane są na prywatną wiadomość GM Powiadomienie zawiera: Nick Gracza Kanał na którym się znajduję Index Mapy Koordynaty Gracza Nazwa logu Wideo z działania: Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto Chwilowo niedostępne.
Opublikowano 15 Stycznia 20242 l No powiem ci @Marchewa że teraz mnie zaskoczyłeś tym tematem, bardzo świetne ułatwienie dot. cheaterów [5] Piątka!
Opublikowano 15 Stycznia 20242 l Faktycznie poprawiłeś się bardzo ładnie zorganizowany temat. Hmm, ciekaw jestem jak będzie wyglądał ekran u GM chwilę po starcie serwera. 😄
Opublikowano 15 Stycznia 20242 l Autor W dniu 15.01.2024 o 11:26, Sevence napisał(a): Faktycznie poprawiłeś się bardzo ładnie zorganizowany temat. Hmm, ciekaw jestem jak będzie wyglądał ekran u GM chwilę po starcie serwera. 😄 Wiadomości są wysyłane tylko do jednej skrzynki PW 😄
Opublikowano 15 Stycznia 20242 l Moim zdaniem lepiej wrzucać to po prostu do logów i do acp na stronie dorobić sobie fajny wgląd, ale taka opcja też ciekawa.
Opublikowano 15 Stycznia 20242 l Autor W dniu 15.01.2024 o 11:30, Sevence napisał(a): Moim zdaniem lepiej wrzucać to po prostu do logów i do acp na stronie dorobić sobie fajny wgląd, ale taka opcja też ciekawa. Pewnie, że można tutaj też jest, że jeśli sypie logami na Wall_Hacku to bodajże zamienia 10 logów w 1 by było bardziej czytelne.
Opublikowano 15 Stycznia 20242 l Autor W dniu 15.01.2024 o 11:46, ExoCarossa napisał(a): Co to za mh? jest tam DMG? WH do index z forum
Opublikowano 15 Stycznia 20242 l W dniu 15.01.2024 o 11:50, Marchewa napisał(a): WH do index z forum a to go wstawiałem na forum xD fajnie tutaj może pomoc system wiadomości offline, wracasz na konto GM po X godzinach a tu spam w jednym okienku 😄
Opublikowano 15 Stycznia 20242 l Autor W dniu 15.01.2024 o 11:56, ExoCarossa napisał(a): a to go wstawiałem na forum xD fajnie tutaj może pomoc system wiadomości offline, wracasz na konto GM po X godzinach a tu spam w jednym okienku 😄 + warp na dungi oraz zwykle konto gracza z uprawnieniami do / ban i /warp by wykrywacz nie działał i mamy komplet albo naprawić tryb obserwatora 😃
Opublikowano 22 Maja 20241 r Bardzo dzięki, link oraz filmik niestety nie działa. ; / Edytowane 22 Maja 20241 r przez Dobry Brak Linku
Opublikowano 26 Czerwca 20241 r Autor W dniu 22.05.2024 o 12:50, KoYGeR napisał(a): WH_KOYGER Ciekawe czyj detektor 🙂 Pewnie Twój detektor WH ale słaby. Jest tutaj na forum HL_BOT już sobie poradził. W dniu 22.05.2024 o 13:13, Dobry napisał(a): jaka cena tego Koyger ? Czego cena ? Powiadomień na PW? To nie jego, a detektor WH jest na forum dodałem. Usunąłem kod bo mógłby obciążyć serwery przy x graczach.