Opublikowano 16 Stycznia 20241 r Hejo, Prosty kodzik, z konfiguracją poradzi sobie nawet nasz rząd. (kod nie należy do mnie, nawet nie wiem kto go pisał. Wyciągnąłem z starego swojego src) W char.pp znajdz: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Dodaj pod : 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 16 Stycznia 20241 r A z ciekawości jak z obciążeniem CPU przy danej licznie online ten kod się sprawuje?
Opublikowano 17 Stycznia 20241 r Autor 3 godziny temu, Roggerovsky napisał(a): Do czegoś się może przydać - ale to prawda jak z obciążeniem? 23 godziny temu, cannzas napisał(a): A z ciekawości jak z obciążeniem CPU przy danej licznie online ten kod się sprawuje? Nigdy nie miałem serwera także nie mam pojęcia, takie coś stworzył Vegas ale wiadome rozpisane na 20 plików. Pozostaje jeździć i obserwować Edytowane 17 Stycznia 20241 r przez ExoCarossa
Hejo,
Prosty kodzik, z konfiguracją poradzi sobie nawet nasz rząd. (kod nie należy do mnie, nawet nie wiem kto go pisał. Wyciągnąłem z starego swojego src)
W char.pp znajdz:
Dodaj pod :