Opublikowano 16 Stycznia 20242 l Hejo, Prosty kodzik, z konfiguracją poradzi sobie nawet nasz rząd. (kod nie należy do mnie, nawet nie wiem kto go pisał. Wyciągnąłem z starego swojego src) W char.pp znajdz: Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto Dodaj pod :
Opublikowano 16 Stycznia 20242 l A z ciekawości jak z obciążeniem CPU przy danej licznie online ten kod się sprawuje?
Opublikowano 17 Stycznia 20242 l Autor W dniu 17.01.2024 o 16:56, Roggerovsky napisał(a): Do czegoś się może przydać - ale to prawda jak z obciążeniem? W dniu 16.01.2024 o 21:02, cannzas napisał(a): A z ciekawości jak z obciążeniem CPU przy danej licznie online ten kod się sprawuje? Nigdy nie miałem serwera także nie mam pojęcia, takie coś stworzył Vegas ale wiadome rozpisane na 20 plików. Pozostaje jeździć i obserwować Edytowane 17 Stycznia 20242 l przez ExoCarossa