Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Hmm, po tytule myślałem ze chodzi o mozliwość wbicia hp mimo że mamy taki bonus wbudowany. Taki przykład. Moim zdaniem ta zmiana gorzej wygląda niż standardowe rozwiązanie, lecz dziękuje za wstawkę. Więcej zawartości tym lepiej.

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, atk napisał(a):

Hmm, po tytule myślałem ze chodzi o mozliwość wbicia hp mimo że mamy taki bonus wbudowany. Taki przykład. Moim zdaniem ta zmiana gorzej wygląda niż standardowe rozwiązanie, lecz dziękuje za wstawkę. Więcej zawartości tym lepiej.

W starym src miałem, w obecnym nie dodałem ale że mam to wrzuce. Może ktoś skorzysta sobie 😛

Opublikowano

To zwykły spacer, ale można to zrobić w bardziej atrakcyjny sposób to chodzi głównie o oddzielenie wbudowanych bonusów od dodawanych, niektórzy jeszcze robią oddzielenie bonusu 6/7. 

Opublikowano
16 minut temu, Sevence napisał(a):

To zwykły spacer, ale można to zrobić w bardziej atrakcyjny sposób to chodzi głównie o oddzielenie wbudowanych bonusów od dodawanych, niektórzy jeszcze robią oddzielenie bonusu 6/7. 

jakie bardziej atrakcyjne rozwiązanie do tego proponujesz?

Opublikowano

chętnie wrzucę do siebie dzięki

Opublikowano

thank you

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Premium

thx

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
W dniu 17.01.2024 o 13:00, Sevence napisał(a):

co proponujesz tak a propo?

Opublikowano

Szczerze mówiąc już nie pamiętam, co wtedy miałem na myśli. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja tylko po ta kreskę xd

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Premium

Można to edytować w taki sposób, że jeżeli nie ma bonusów, to kreski nie ma? Ta kreska jest nawet jak nie ma bonusu i brzydko to tak wyglada

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dzięki

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

ty

Opublikowano

Thanks for the addition that has no benefit