Opublikowano 16 Stycznia 20241 r Siema, Szybka akcja! W uitooltip.py szukasz: ### Weapon ### teraz pomiędzy 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się dodajesz : 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się u mnie wygląda to tak: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Analogicznie możesz tak samo zrobić w reszcie ekwipunku. Edytowane 7 Lipca 20247 Lip przez ExoCarossa
Opublikowano 16 Stycznia 20241 r Hmm, po tytule myślałem ze chodzi o mozliwość wbicia hp mimo że mamy taki bonus wbudowany. Taki przykład. Moim zdaniem ta zmiana gorzej wygląda niż standardowe rozwiązanie, lecz dziękuje za wstawkę. Więcej zawartości tym lepiej.
Opublikowano 16 Stycznia 20241 r Autor 5 minut temu, atk napisał(a): Hmm, po tytule myślałem ze chodzi o mozliwość wbicia hp mimo że mamy taki bonus wbudowany. Taki przykład. Moim zdaniem ta zmiana gorzej wygląda niż standardowe rozwiązanie, lecz dziękuje za wstawkę. Więcej zawartości tym lepiej. W starym src miałem, w obecnym nie dodałem ale że mam to wrzuce. Może ktoś skorzysta sobie 😛
Opublikowano 17 Stycznia 20241 r To zwykły spacer, ale można to zrobić w bardziej atrakcyjny sposób to chodzi głównie o oddzielenie wbudowanych bonusów od dodawanych, niektórzy jeszcze robią oddzielenie bonusu 6/7.
Opublikowano 17 Stycznia 20241 r 16 minut temu, Sevence napisał(a): To zwykły spacer, ale można to zrobić w bardziej atrakcyjny sposób to chodzi głównie o oddzielenie wbudowanych bonusów od dodawanych, niektórzy jeszcze robią oddzielenie bonusu 6/7. jakie bardziej atrakcyjne rozwiązanie do tego proponujesz?
Opublikowano 3 Kwietnia 20243 Kwi Autor W dniu 17.01.2024 o 13:00, Sevence napisał(a): To zwykły spacer, ale można to zrobić w bardziej atrakcyjny sposób to chodzi głównie o oddzielenie wbudowanych bonusów od dodawanych, niektórzy jeszcze robią oddzielenie bonusu 6/7. co proponujesz tak a propo?
Opublikowano 15 Maja 202415 Maj Premium Można to edytować w taki sposób, że jeżeli nie ma bonusów, to kreski nie ma? Ta kreska jest nawet jak nie ma bonusu i brzydko to tak wyglada
Siema,
Szybka akcja!
W uitooltip.py szukasz:
### Weapon ### teraz pomiędzy
dodajesz :
u mnie wygląda to tak:
Analogicznie możesz tak samo zrobić w reszcie ekwipunku.
Edytowane przez ExoCarossa