Opublikowano 17 Stycznia 20241 r Witam. Z racji, iż na innym wymarłym forum pewna osoba sprzedaje te pliki postanowiłem udostępnić je tutaj społeczności Sharegon.pl. Pliki oraz source i tak są mi zbędne. CYTHON ON - można wyłączyć w bince xD Paczka zawiera wszystko co potrzebne do odpalenia servera. Nie pomagam z naprawą kodu oraz plików. SOURCE do poprawki wiadomo. Nie polecam stawiać na tym serwerów 😄 Najlepiej naprawić cały source i rozgrywkę 😉 DOWNLOAD : 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się SKAN : 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się SERVICE.H 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się LOCALE_INC 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 17 Stycznia 20241 r Najlepiej to nie używać tylko powyciągać mapy/modele o ile jest cos ciekawego, nic wiecej
Opublikowano 17 Stycznia 20241 r Autor 2 minuty temu, Delta napisał(a): Zobacze, poniucham i coś może się wyciągnie 😛 Trochę może ci się przyda, ale ogólnie shopy offline np. syff. od razu ci mówię, że do wymiany 😛
Opublikowano 17 Stycznia 20241 r Dzięki w wolnej chwili zobaczę co to za pliczki, ale dobrze wiedzieć że mają błędy w sklepach.
Opublikowano 17 Stycznia 20241 r Autor 7 minut temu, Sevence napisał(a): Dzięki w wolnej chwili zobaczę co to za pliczki, ale dobrze wiedzieć że mają błędy w sklepach. to paczka evelis.org ogólnie. mam gdzieś swoje pliki z startu evelis.pl, ale muszę poszukać. Tam większość rzeczy została poprawiona.
Opublikowano 17 Stycznia 20241 r Aaa, no to dzięki za informacje, żeby ktoś przypadkiem nie chciał na nich stawiać serwera i później się nie zdziwił że jest sporo błędów.
Opublikowano 17 Stycznia 20241 r Autor 7 minut temu, Sevence napisał(a): Aaa, no to dzięki za informacje, żeby ktoś przypadkiem nie chciał na nich stawiać serwera i później się nie zdziwił że jest sporo błędów. Błędów jest w chuj. Poza tym nie ma SRC dump_proto. Można sobie dorobić wiadomo i wyjebać multilanga itp.
Opublikowano 17 Stycznia 20241 r Dump proto to nie problem dorobić na podstawie źródła. O mają nawet multi Lang?
Opublikowano 17 Stycznia 20241 r Autor 3 minuty temu, Sevence napisał(a): Dump proto to nie problem dorobić na podstawie źródła. O mają nawet multi Lang? Tak
Opublikowano 17 Stycznia 20241 r Sprawdzam, uzupełnie nimi source delinera? bo to wszystko na tym samym chyba śmiga czy się mylę? Edytowane 17 Stycznia 20241 r przez Nietykalny
Opublikowano 17 Stycznia 20241 r Autor Godzinę temu, Nietykalny napisał(a): Sprawdzam, uzupełnie nimi source delinera? bo to wszystko na tym samym chyba śmiga czy się mylę? Tak uzupełnisz. Przy czym ten deliner co każdy go ma to też równy ściek jak evelis. Szczerze nad tymi plikami trzeba długo pracować.
Opublikowano 26 Stycznia 20241 r Wie ktoś na jakiej maszynie zbuduję source, bo się męczę i nic nie mogę zdziałać 😕
Opublikowano 26 Stycznia 20241 r heheh XD tak ja wiem + to co tu on dał to pobugowane.. bez moich poprawek jak i poprawki na padające db czy game ^^ no a zbudowanie tego src wiąże się z dodatkowymi innymi rzeczami, których tu nie wyjaśnie 😜 a jeśli ktoś by chciał nwm komuś za to zapłacić to może najlepiej u źródła czyli u mnie hihi. Gdyby ktoś nie wiedział - ja evelisa poprawiałem na w miarę taki, aby to chulało i nie nie pochwalę się jak zbudować itd., chyba wiadome z jakich przyczyn, hajs musi się zgadzać a po poprawkach które wprowadziłem wiadome, że serwerek zarobił ponad 10k w niecałe 3 tygodnie ^^ Zbudowanie game czy db to dopiero 1/4 pracy ^^ i pomyśleć, że typ chciał to sellnąć hah i nie wspomnę że canzas chciał ten syf za 1.5k sellać a ja ostrzegałem, że nie ma całości ^^
Opublikowano 26 Stycznia 20241 r Właśnie wydawało mi się, że widziałem temat na innym forum ze sprzedażą tych plików i zastanawiałem się czy to ta wersja czy jakaś zupełnie inna.
Witam.
Z racji, iż na innym wymarłym forum pewna osoba sprzedaje te pliki postanowiłem udostępnić je tutaj społeczności Sharegon.pl.
Pliki oraz source i tak są mi zbędne.
CYTHON ON - można wyłączyć w bince xD
Paczka zawiera wszystko co potrzebne do odpalenia servera.
Nie pomagam z naprawą kodu oraz plików.
SOURCE do poprawki wiadomo.
Nie polecam stawiać na tym serwerów 😄 Najlepiej naprawić cały source i rozgrywkę 😉
DOWNLOAD :
SKAN :
SERVICE.H
LOCALE_INC