Opublikowano 18 Stycznia 20241 r Hej Wszystkim miło do was dołączyć 🙂 Cześć ludźmi mnie zna część nie więc miło się przywitać Karol z tej strony troszkę lat na karku 😄 Grałem w mt2 od Polanda dalej duża przerwa swojego czasu pomagałem przy założeniu jednego konkurencyjnego forum 😜 Raczej noob jeśli chodzi o tworzenie serwerków i wiedzy programowania za to posiadam dużą baze modeli do gierki 😜 Pozdrawiam Wszystkich 🙂
Opublikowano 18 Stycznia 20241 r 2 godziny temu, MrKarpiuk napisał(a): Hej Wszystkim miło do was dołączyć 🙂 Cześć ludźmi mnie zna część nie więc miło się przywitać Karol z tej strony troszkę lat na karku 😄 Grałem w mt2 od Polanda dalej duża przerwa swojego czasu pomagałem przy założeniu jednego konkurencyjnego forum 😜 Raczej noob jeśli chodzi o tworzenie serwerków i wiedzy programowania za to posiadam dużą baze modeli do gierki 😜 Pozdrawiam Wszystkich 🙂 Siemanko. To czekamy na te modele 😄
Opublikowano 18 Stycznia 20241 r Autor 2 godziny temu, Chcesz napisał(a): Siemanko. To czekamy na te modele 😄 Spoko będę się dzielił na pewno czymś obecnie przenoszę pliki z lapka na pc i czyszczę duble itp Na bank będzie możliwość wymiany modeli ze mną aby swoje bazy danych powiększać 😜i zachęcić innych do dodawania treści 🙂
Hej Wszystkim miło do was dołączyć 🙂
Cześć ludźmi mnie zna część nie więc miło się przywitać Karol z tej strony troszkę lat na karku 😄
Grałem w mt2 od Polanda dalej duża przerwa swojego czasu pomagałem przy założeniu jednego konkurencyjnego forum 😜
Raczej noob jeśli chodzi o tworzenie serwerków i wiedzy programowania za to posiadam dużą baze modeli do gierki 😜
Pozdrawiam Wszystkich 🙂