Opublikowano 20 Stycznia 20241 r Hej. W niektórych plikach jeżeli spotkają się dwie osoby z róznych królestw to nad obiema postaciami widnieje flaga królestwa z którego jest owa postać. Dodanie tego warunku sprawi że flaga zniknie. Lokalizacja pliku: 'UserInterface-> InstanceBaseEffect.cpp' W funkcji: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Przed tym: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Dodaj to: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 20 Stycznia 20241 r Przy mountacj też itp ? Czy to tylko npc chodzi mi o to, że jeśli tylko nad głową to zaktualizuj o resztę 💝 Edytowane 20 Stycznia 20241 r przez Marchewa
Opublikowano 20 Stycznia 20241 r Dzięki Tobie ten bug przestał mnie denerwować. Twój kod był bardzo pomocny. Dziękuję! 🔥
Opublikowano 20 Stycznia 20241 r Autor 28 minut temu, Marchewa napisał(a): Przy mountacj też itp ? Czy to tylko npc chodzi mi o to, że jeśli tylko nad głową to zaktualizuj o resztę 💝 Tutaj chodzi o postać. Jak widzimy postać z innego królestwa to flaga królestwa jest nad głową tej postaci. Po dodaniu warunku flagi nie będzie, będzie tylko nick się świecił na fioletowo.
Hej. W niektórych plikach jeżeli spotkają się dwie osoby z róznych królestw to nad obiema postaciami widnieje flaga królestwa z którego jest owa postać. Dodanie tego warunku sprawi że flaga zniknie.
Lokalizacja pliku: 'UserInterface-> InstanceBaseEffect.cpp'
W funkcji:
Przed tym:
Dodaj to: