Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Zasysam do kolekcji 😜

Opublikowano

Która to Pandora?

Opublikowano

Dzięki wielkie ❤️

Opublikowano

Cholibka, mam nadzieję że to ta stara Pandora. Wracam z pracy i od razu odpalam, dzięki wariacie

Opublikowano

Któryś z mh musi zadziałać pod dropienie sztabek (o ile to ta wersja)

Dzięki

Opublikowano
59 minut temu, Saburo napisał(a):

Która to Pandora?

Są to pliki Pandorum.

Opublikowano
Godzinę temu, Saburo napisał(a):

Która to Pandora?

Chyba Pandorum, jeszcze ich nie odpalałem więc ręki nie dam sobie odciąć

Opublikowano

Na mojej maszynie game nie chce startować 😕

Opublikowano

Wszystko spoko i wgl, ale nie loguje mnie do gry (zatrzymalo sie na Zostaniesz połączony z serwerem) mimo ze wszystko odpalilo, syssery czyste, w cliencie normalnie pokazuje ze ch1 wlaczone jest.

Opublikowano

@Spark Czy uruchamiasz te pliki na localhoscie czy na serwerze? Sprawdź syslog logowania, db i wrzuć nam. 

Opublikowano

<3

Opublikowano

zaraz sprawdzę czy to działa

Opublikowano

W sumie tutaj zalogować do gry nie chce, wszystko wystartowało żadnych błędów a dalej zalogować nie chce. 😕 

Opublikowano

Ok

Opublikowano

lubie

Opublikowano

dzięki

Opublikowano

Ktoś to uruchomił?

Opublikowano

Ciekaw jestem która to wersja xd czy to ta zrąbana ode mnie czy jakaś znów inna xd sprawdze ^^

Daje edit:

haha tak jak myślałem, ja ten szajs msiałem dla kogoś poprawiać nie zdradze dla kogo ale powodzenia z uruchomieniem. Sporo brakuje, w tym baza, skill_proto itd., nwm czy mam płakać czy się śmiac ale ktokolwiek to pakował to niech nauczy się spakowania, dobrze że macie skrypt ode mnie do backupów bo chociaż teraz będą bazy spakowane jak należy hehehe 

Co do plików nie polecam, sporo prac a zbugowane w cholerę jest eh ten Sadios xDDD 

1 godzinę temu, Strik3r. napisał(a):

Pomoże ktoś to odpalić? XD 

heheh ja mogę ale nie biorę się bez hajsu za to gówno co tu jest wstawione, na wylot znam te pliczki XD jednemu az zaproponowałem że mogę za hajs stworzyć kopię z serwa xd 

Edytowane przez HelpDev

Opublikowano

Pomoże ktoś to odpalić? XD 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś mi to odpali ? dogadamy się 

DC:krolstefan

Opublikowano

Danke działa 😛 
image.png.693a87219b0d048c2e5f70bff2618c50.png

Opublikowano

Dzięki