Skocz do zawartości

Brak możliwości użycia Aury Miecza, Czarowanego Ostrza, Smoczego Wiru oraz Uderzenia Palcem bez miecza...

Featured Replies

Opublikowano

Cześć, wrzucam małą poprawkę a mianowicie

Brak możliwości użycia Aury Miecza, Czarowanego Ostrza, Smoczego Wiru oraz Uderzenia Palcem bez miecza (smoczy wir oraz uderzenie palcem bez broni omija abs)

Wchodzisz do /game/src/char_skill.cpp

Szukasz funkcji:

🔐 Ukryta Treść 🔐

pod:

🔐 Ukryta Treść 🔐

dodajesz:

🔐 Ukryta Treść 🔐

warto dodać też to 🙂

🔐 Ukryta Treść 🔐

Edytowane przez Denis

Opublikowano
  • Autor
26 minut temu, Sevence napisał(a):

Wydaje mi się że mamy taki temat. Ta poprawka zawiera błąd, spróbuj zrobić reset umiejętności. 😉

Opisz problem sprawdzę w grze i dam poprawkę 🙂

Edytowane przez Denis

Opublikowano
23 minuty temu, Sevence napisał(a):

@Denis Zrób reset umiejętność i spróbuj rozdać punkty np. w aure, czarowane występował tam problem z tym że później nie dało się używać skill albo rozdawać punktów po resecie już nie pamiętam dokładnie. 

Było coś takiego, trzeba było zrobić reloga po resecie umiejętności, o to chodzi?

Opublikowano
  • Autor

Według mnie fix jest sprawny sprawdziłem to i wszystko jest super 🙂

Generalnie u siebie mam po resecie skilli od razu wybór na P Ale sprawdziłem też standardowo odbiór skilli u trenerów i normalnie rozdaje skille od 0 do poziomu M 🙂

Jeśli ktoś sprawdzi u siebie i napotka problem zgłoś proszę 🙂

Edytowane przez Denis

Opublikowano
Godzinę temu, Denis napisał(a):

Według mnie fix jest sprawny sprawdziłem to i wszystko jest super 🙂

Generalnie u siebie mam po resecie skilli od razu wybór na P Ale sprawdziłem też standardowo odbiór skilli u trenerów i normalnie rozdaje skille od 0 do poziomu M 🙂

Jeśli ktoś sprawdzi u siebie i napotka problem zgłoś proszę 🙂

🔐 Ukryta Treść 🔐

• 💬 Skomentuj poniżej, aby odkryć ukrytą zawartość!
    👍 Nie zapomnij zostawić reakcji, aby podziękować autorowi za jego pracę!
    ⚠️ Komentarze muszą zawierać minimum 3 litery, inaczej są uważane jako SPAM.

O, zauważyłem malutkiego buga 😄 Po resecie umiejętności jak jest aktywna, to nie czyści affectów, chyba nadal masz aktywne dodatkowe obrażenia aury sprzed zresetowania umiejętności?

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze mnie naszła taka myśl aby edytować quest aby po resecie umiejętności e celu przeładowania postać się teleportuje w to samo miejsce w którym aktualnie stoi 🙂

https://pastebin.com/rZDJ304C

prosze aby ktos sprawdził czy działa😁

aktualnie nie mam możliwości 👌