Opublikowano 30 Stycznia 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Łapcie Kod źródłowy cheata C4US 😄 (Zawiera Exploity Chmurkę, oraz Instant Fish) i wszystkie inne opcje o jakich można pomyśleć w Multihacku) - 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Dobra zarzucam wam też AdressScanner bo znalazłem 🙂 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Edytowane 9 Listopada 20249 Lis przez patryk12d Dodanie Adressscannera
Opublikowano 30 Stycznia 20241 r Nowsza wersja czy ta z githuba Komara? Edit: Tak to ta sama wersja którą ja wrzuciłem jakiś czas temu, trochę trzeba posiedzieć żeby to skompilować... Edytowane 30 Stycznia 20241 r przez ExoCarossa
Opublikowano 30 Stycznia 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Myślę, że wielu polegnie na kompilacji... btw. nie ma tego cheata na forum już? NTSTATUS SYSCALL(DWORD syscall_id, DWORD parameterCount, ...) {//not for plebs :) }
Opublikowano 30 Stycznia 20241 r 24 minuty temu, Sevence napisał(a): Myślę, że wielu polegnie na kompilacji... btw. nie ma tego cheata na forum już? 🔐 Ukryta Treść 🔐 💬 Skomentuj poniżej, aby odkryć ukrytą zawartość! 👍 Nie zapomnij zostawić reakcji, aby podziękować autorowi za jego pracę! ⚠️ Komentarze muszą zawierać minimum 3 litery, inaczej są uważane jako SPAM. Z pewnością, ale niech leży, może ktoś bardziej ogarnięty coś sobie pokombinuje z tym widzę jakiś kod pewnie ukryty, żeby chłopaki od HLa nie dorwali xd Edytowane 30 Stycznia 20241 r przez mrvns
Opublikowano 30 Stycznia 20241 r Autor 45 minut temu, Sevence napisał(a): Myślę, że wielu polegnie na kompilacji... btw. nie ma tego cheata na forum już? 🔐 Ukryta Treść 🔐 💬 Skomentuj poniżej, aby odkryć ukrytą zawartość! 👍 Nie zapomnij zostawić reakcji, aby podziękować autorowi za jego pracę! ⚠️ Komentarze muszą zawierać minimum 3 litery, inaczej są uważane jako SPAM. Wg. mnie ten dział jest bardziej odpowiedni 🙂 Nawet nie zauważyłem, że już był XD Edytowane 30 Stycznia 20241 r przez patryk12d
Opublikowano 31 Stycznia 20241 r W sumie parę cheatow na tym kodzie śmiga sobie. Edytowane 31 Stycznia 20241 r przez ARK
Opublikowano 17 Marca 20241 r @liszpachy Nie działa to stare rozwiązanie, które nie jest kompletne. Na PL'a polecam lalaker tyle że płatny jest.
Opublikowano 23 Marca 20241 r On 1/30/2024 at 3:41 PM, patryk12d said: Łapcie Kod źródłowy cheata C4US 😄 (Zawiera Exploity Chmurkę, oraz Instant Fish) i wszystkie inne opcje o jakich można pomyśleć w Multihacku) - Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. cool
Łapcie Kod źródłowy cheata C4US 😄 (Zawiera Exploity Chmurkę, oraz Instant Fish) i wszystkie inne opcje o jakich można pomyśleć w Multihacku) -
🔐 Ukryta Treść 🔐
-
Zaloguj się
- lub
-
Zarejestruj się
Dobra zarzucam wam też AdressScanner bo znalazłem 🙂
Edytowane przez patryk12d
Dodanie Adressscannera