Opublikowano 30 Stycznia 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Łapcie Kod źródłowy cheata C4US 😄 (Zawiera Exploity Chmurkę, oraz Instant Fish) i wszystkie inne opcje o jakich można pomyśleć w Multihacku) - 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Dobra zarzucam wam też AdressScanner bo znalazłem 🙂 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Edytowane 9 Listopada 20249 Lis przez patryk12d Dodanie Adressscannera
Opublikowano 20 Maja 202420 Maj Jest sens męczenia się z kompilowaniem tego? Ten cheat to już artefakt
Opublikowano 22 Maja 202422 Maj Autor W dniu 20.05.2024 o 02:54, tuscad napisał(a): Jest sens męczenia się z kompilowaniem tego? Ten cheat to już artefakt Jak ktoś chce mieć coś własnego, i nie płacić 30zł/msc to tak
Opublikowano 24 Maja 202424 Maj Autor 21 godzin temu, Indyvidualny napisał(a): Na jakich serwerach działa? rozumiem że na pangeayt2 nie? Działać może na każdym, ale dostosowanie go to inna sprawa zależna od zabezpieczeń i funkcji, które będą lub nie będą działać.
Opublikowano 28 Maja 202428 Maj W dniu 30.01.2024 o 15:41, patryk12d napisał(a): Łapcie Kod źródłowy cheata C4US 😄 (Zawiera Exploity Chmurkę, oraz Instant Fish) i wszystkie inne opcje o jakich można pomyśleć w Multihacku) - 🔐 Ukryta Treść 🔐 💬 Skomentuj poniżej, aby odkryć ukrytą zawartość! 👍 Nie zapomnij zostawić reakcji, aby podziękować autorowi za jego pracę! ⚠️ Komentarze muszą zawierać minimum 3 litery, inaczej są uważane jako SPAM. lol grubo
Opublikowano 28 Lipca 202428 Lip Sprawdzimy może w końcu coś ciekawego Edytowane 28 Lipca 202428 Lip przez LichyPL
Opublikowano 27 Września 202427 Wrz W dniu 30.01.2024 o 16:24, mrvns napisał(a): Z pewnością, ale niech leży, może ktoś bardziej ogarnięty coś sobie pokombinuje z tym widzę jakiś kod pewnie ukryty, żeby chłopaki od HLa nie dorwali xd thx
Opublikowano 21 Października 202421 Paź Chmurka jak coś nie działa, za instant fishbota dostaniesz bana w ciągu kilku godzin, a aktualizacja bota to 5min jak się posiada wszystkie patterny lub autoskanner co kiedyś udostępniłem na epvp 😉
Opublikowano 21 Października 202421 Paź 3 godziny temu, xAdr1an napisał(a): Chmurka jak coś nie działa, za instant fishbota dostaniesz bana w ciągu kilku godzin, a aktualizacja bota to 5min jak się posiada wszystkie patterny lub autoskanner co kiedyś udostępniłem na epvp 😉 Masz coś na privy innego niż hlbot/lalaker?
Opublikowano 23 Października 202423 Paź Autor W dniu 21.10.2024 o 19:21, xAdr1an napisał(a): Chmurka jak coś nie działa, za instant fishbota dostaniesz bana w ciągu kilku godzin, a aktualizacja bota to 5min jak się posiada wszystkie patterny lub autoskanner co kiedyś udostępniłem na epvp 😉 Wiadomo, są to exploity, które można łatwo zablokować (czasami nieudolnie XD), na niektórych serwerach (Trzeba naprawdę mocno szukać) jeszcze można niezłe cuda zrobić ze skillami (Czasami nawet zadać DMG x6-x15 (Szaman/Ninja/Woj/Sura)), ale to już zależy od serwera. Niektórzy się z tym manualnie bawili bo zgubili AdressScanner 😁
Opublikowano 23 Października 202423 Paź W dniu 21.10.2024 o 23:35, ExoCarossa napisał(a): Masz coś na privy innego niż hlbot/lalaker? Sporo jest innych botów, pytanie ile jesteś w stanie zapłacić i czego oczekujesz od niego. 4 godziny temu, patryk12d napisał(a): Wiadomo, są to exploity, które można łatwo zablokować (czasami nieudolnie XD), na niektórych serwerach (Trzeba naprawdę mocno szukać) jeszcze można niezłe cuda zrobić ze skillami (Czasami nawet zadać DMG x6-x15 (Szaman/Ninja/Woj/Sura)), ale to już zależy od serwera. Niektórzy się z tym manualnie bawili bo zgubili AdressScanner 😁 myślałem nad ponownym wrzuceniem adressscannera ale za dużo botów na source c4us sie pojawiło i mówienie, że to ich autorski bot ;d więc nie będę wrzucał ponownie. Tak, nadal istnieje wiele exploitów w Metinie jak chociażby dummy exploit na globala i wiele więcej.
Opublikowano 9 Listopada 20249 Lis Autor 14 godzin temu, kebabbbbbb5 napisał(a): Witam działa ?? Fishbot jest ? Działa, ale ciężko to skompilować Edytowane 9 Listopada 20249 Lis przez patryk12d
Opublikowano 9 Listopada 20249 Lis Autor W dniu 20.04.2024 o 02:28, ksl123 napisał(a): jak to odpalic? Ktos zrobi poradnik? ^^ Bardzo wątpliwe 🙃
Opublikowano 9 Listopada 20249 Lis Widzę że twój post możesz podać sreena na fish bota jak go ustawic jeżeli dziala i jest to skomplikowane a jeżeli siedzisz to dla ciebie minuta roboty jak śmigasz na nim:) dzięki a serwer GF
Opublikowano 9 Listopada 20249 Lis Autor 5 minut temu, kebabbbbbb5 napisał(a): Widzę że twój post możesz podać sreena na fish bota jak go ustawic jeżeli dziala i jest to skomplikowane a jeżeli siedzisz to dla ciebie minuta roboty jak śmigasz na nim:) dzięki a serwer GF Na GF może nie działać, wrzuciłem wam już nawet AdressScanner (Tak jak napisał xAdr1an 🙂 Kto będzie potrafił ten skompiluje)
Łapcie Kod źródłowy cheata C4US 😄 (Zawiera Exploity Chmurkę, oraz Instant Fish) i wszystkie inne opcje o jakich można pomyśleć w Multihacku) -
🔐 Ukryta Treść 🔐
-
Zaloguj się
- lub
-
Zarejestruj się
Dobra zarzucam wam też AdressScanner bo znalazłem 🙂
Edytowane przez patryk12d
Dodanie Adressscannera