Opublikowano 18 Listopada 202418 Lis 7 minut temu, HelpDev napisał(a): to już nie wina tego, wina tego że na nowej maszynie nie masz zgodnego liba od tej wersji, gdzie kompilowałeś. Tego liba znajdziesz na maszynie, gdzie masz zbudowane game a jeśli masz gotową paczkę to ten lib możesz wyciągnąć z starszej wersji bsd np. z maszyny od terenzo czy innej gotowej maszyny pod metin2. Jak znajdę chwilę czasu to najwyżej podrzucę pod temacik lib Nie żeby coś ale to było w sierpniu a mamy już listopad, już dawno dostał rozwiązanie tego 😄
Opublikowano 18 Listopada 202418 Lis Autor Teraz, VASTO napisał(a): Nie żeby coś ale to było w sierpniu a mamy już listopad, już dawno dostał rozwiązanie tego 😄 ojj tam 😄 to nie tylko dla niego ta informacja, jakby ktoś się znalazł inny to nie musi chociaż pisać ponownie 😛
Opublikowano 18 Listopada 202418 Lis 1 minutę temu, HelpDev napisał(a): ojj tam 😄 to nie tylko dla niego ta informacja, jakby ktoś się znalazł inny to nie musi chociaż pisać ponownie 😛 Znając ludzi co tu powychodzili to i tak stworzą nowy temat
Opublikowano 18 Listopada 202418 Lis 1 godzinę temu, HelpDev napisał(a): ojj tam 😄 to nie tylko dla niego ta informacja, jakby ktoś się znalazł inny to nie musi chociaż pisać ponownie 😛 Jak tam Centauria ? Słyszałem że jedno wielkie gowno wyszło z 30 osobami na starcie 😄 w sumie nie słyszałem, tak było w sumie 😄 jednak kumple z Nasa nie pomogli przy bugach ?
Opublikowano 26 Stycznia26 Sty Autor W dniu 18.11.2024 o 14:46, Shar506 napisał(a): Jak tam Centauria ? Słyszałem że jedno wielkie gowno wyszło z 30 osobami na starcie 😄 w sumie nie słyszałem, tak było w sumie 😄 jednak kumple z Nasa nie pomogli przy bugach ? Po 1 nie robiłem centaurii od podstaw, po drugie nie 30, po trzecie były 2 krytyczne błędy zostawione nie przeze mnie a przez tych osób, co mieli styczność z arezzo nawet hehehehhe także no 😜 reszty nie powiem bo każdy wie co i jak a jeśli będziesz wyciągał jakąś nieprawdę to naprostuję stosownie 😜 Ogólnie: Aktualizacja tematu z wsparciem FreeBSD 15.x które ma w wersji stabilnej wyjść w grudniu dopiero, ale Ci co chcą już stawiać na najnowszym BSDku to macie zaktualizowany temacik pod mysql jeśli ktokolwiek zechce użyć. Edytowane 26 Stycznia26 Sty przez HelpDev