Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
Teraz, VASTO napisał(a):

Nie żeby coś ale  to było w sierpniu a mamy już listopad, już dawno dostał rozwiązanie tego 😄 

ojj tam 😄 to nie tylko dla niego ta informacja, jakby ktoś się znalazł inny to nie musi chociaż pisać ponownie 😛 

Opublikowano
1 minutę temu, HelpDev napisał(a):

ojj tam 😄 to nie tylko dla niego ta informacja, jakby ktoś się znalazł inny to nie musi chociaż pisać ponownie 😛 

Znając ludzi co tu powychodzili to i tak stworzą nowy temat 

Opublikowano
1 godzinę temu, HelpDev napisał(a):

Jak tam Centauria ? Słyszałem że jedno wielkie gowno wyszło z 30 osobami na starcie 😄 w sumie nie słyszałem, tak było w sumie 😄 jednak kumple z Nasa nie pomogli przy bugach ?

• HelpDev zmienił(a) tytuł na Instalacja MySQL 5.6 na FreeBSD 13.x, 14.x, 15.x
Opublikowano
  • Autor
W dniu 18.11.2024 o 14:46, Shar506 napisał(a):

Jak tam Centauria ? Słyszałem że jedno wielkie gowno wyszło z 30 osobami na starcie 😄 w sumie nie słyszałem, tak było w sumie 😄 jednak kumple z Nasa nie pomogli przy bugach ?

Po 1 nie robiłem centaurii od podstaw, po drugie nie 30, po trzecie były 2 krytyczne błędy zostawione nie przeze mnie a przez tych osób, co mieli styczność z arezzo nawet hehehehhe także no 😜 reszty nie powiem bo każdy wie co i jak a jeśli będziesz wyciągał jakąś nieprawdę to naprostuję stosownie 😜 

Ogólnie:
Aktualizacja tematu z wsparciem FreeBSD 15.x które ma w wersji stabilnej wyjść w grudniu dopiero, ale Ci co chcą już stawiać na najnowszym BSDku to macie zaktualizowany temacik pod mysql jeśli ktokolwiek zechce użyć.

Edytowane przez HelpDev

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

pomoze ktos?

po kliknieciu enter

puty.png

Edytowane przez bejbik

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...