Opublikowano 4 Lutego 20241 r https://gyazo.com/fc1cfe4cb59838946e29987924a79b1f tak jak widać na filmiku w załączniku podrzucam skill_table, problem występuje na marcie 5.7 z tematu Marchewy i było tak od początku HAAAALLLPPP xD //edit nad głową ten napis to "Mam za mało Punktów Energii!" skilltable.txt Edytowane 4 Lutego 20241 r przez marcin9994PL
Opublikowano 4 Lutego 20241 r Tam @Marchewa coś wspominał w ostatnim poście, że trzeba zmienić skiltable. Może spróbuj wrzucić z oficjalnego. skilltable.txt
Opublikowano 4 Lutego 20241 r Autor Rozwiązanie Jak wrócę do domciu będę testował 😄 \\edit 19 godzin temu, Sevence napisał(a): Tam @Marchewa coś wspominał w ostatnim poście, że trzeba zmienić skiltable. Może spróbuj wrzucić z oficjalnego. skilltable.txt 21.62 kB · 0 pobrań niestety nadal problem występuje, może to jest wina binarki ? \\edit po raz któryś xDDDD 17 godzin temu, marcin9994PL napisał(a): Jak wrócę do domciu będę testował 😄 \\edit niestety nadal problem występuje, może to jest wina binarki ? Generalnie się sprawa ma tak, że problem naprawiłem. Gdzie leżał błąd ? Zauważyłem go dopiero jak założyłem nowe konto bo przy zakładaniu postaci wywala do pulpitu ( nie rozwiązałem jeszcze tego) i pluje sysserem na koncie admina nie pluło sysserem nawet przy próbie używania tych skillów dlatego mózg mi parował. Linijka z syssera która mi wyskoczyła przy zakładaniu nowej postaci. 0205 11:08:07446 :: LoadLocaleData - RegisterSkillTable(locale/ex/SkillTable.txt) Error Wystarczyło skopiować w folderze locale folder z danego języka ja wziąłem pl i zmienić nazwę na ex xD czy to jest rozwiązanie ? Dla mnie jest bo działa xD. Jak poprawię wszystko co tam się psuje w tej marcie to upchnę poprawkę na temat z maszyną, temat można close. Edytowane 5 Lutego 20241 r przez marcin9994PL
https://gyazo.com/fc1cfe4cb59838946e29987924a79b1f
tak jak widać na filmiku w załączniku podrzucam skill_table, problem występuje na marcie 5.7 z tematu Marchewy i było tak od początku HAAAALLLPPP xD
//edit
nad głową ten napis to "Mam za mało Punktów Energii!"
skilltable.txt
Edytowane przez marcin9994PL