Opublikowano 26 Sierpnia 20231 r Prezentacja z gry by Team Sharegon.pl Szaman Wojownik Sura Ninja Pobierz: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Skan pliku: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 11 Września 20231 r Dodaję właśnie ten set aby zrobić prezentację z gry. W paczce są dodane niepoprawne tekstury, które ustawiamy jako target. Niektóre modele mają przypisany ramadan_2020, 2019 i 2021 w paczce są dodane tylko 2021 dla każdego modelu. Niestety model szamana przykładowo ma przypisany ramadan_2019 którego w paczce nie ma i będzie brakować niektórych tekstur. Wiadomo można sobie z oficjalnego klienta pobrać i wrzucić, ale fajnie gdyby paczka była kompletna i gotowa do wrzucenia. Postaram się zaktualizować paczkę i wrzucić do tematu. Dorzuciłem do tematu paczkę z brakującymi teksturami. Edytowane 11 Września 20231 r przez Sevence Info
Opublikowano 17 Grudnia 202417 Gru Autor 1 godzinę temu, Eclipse Shade napisał(a): brakuję w paczę tga/dss do lykana Racja, nie dopisałem że brak lykana w paczce. Co jednak no powinno Ci zasugerować jego brak ze względu na brak ss z gierki jak wyglądałby w tym secie xD
Opublikowano 17 Grudnia 202417 Gru 2 minuty temu, ExoCarossa napisał(a): Racja, nie dopisałem że brak lykana w paczce. Co jednak no powinno Ci zasugerować jego brak ze względu na brak ss z gierki jak wyglądałby w tym secie xD nie zmienia to faktu ze paczka jest nie kompletna bo w pełnej pacze od plechito jest też do lykana wrzucacie na to forum nie pełne rzeczy ty nie jesteś pierwszą osobą co wrzuca ogryzki Edytowane 17 Grudnia 202417 Gru przez Eclipse Shade
Opublikowano 17 Grudnia 202417 Gru Programista Godzinę temu, Eclipse Shade napisał(a): nie zmienia to faktu ze paczka jest nie kompletna bo w pełnej pacze od plechito jest też do lykana wrzucacie na to forum nie pełne rzeczy ty nie jesteś pierwszą osobą co wrzuca ogryzki Sam wrzucasz tyle co nic i masz pretensje do użytkowników forum, że dają niepełne paczki. Ważne, że coś dają i przyczyniają się do zwiększania ruchu na forum. Daj przykład innym użytkownikom wrzucając coś sensownego i wartościowego, to sami może też zaczną tak działać. W moim temacie wspomniałeś, że najlepszym zabezpieczeniem przed pseudo "mysql injection" są prepared statements zamiast wrzucić gotowe rozwiązanie dla użytkowników forum. Czemu nie podzieliłeś się kodem? PS. No offensive 🙂 Edytowane 17 Grudnia 202417 Gru przez KoYGeR
Opublikowano 17 Grudnia 202417 Gru Godzinę temu, Eclipse Shade napisał(a): nie zmienia to faktu ze paczka jest nie kompletna bo w pełnej pacze od plechito jest też do lykana wrzucacie na to forum nie pełne rzeczy ty nie jesteś pierwszą osobą co wrzuca ogryzki Nie wiem czy wiesz ale ta paka jest pełna, plechito sprzedaje 2 wersje jedna bez likana druga z nim, wiec nie wiem o co masz pretensje XD Edytowane 17 Grudnia 202417 Gru przez ARK
Opublikowano 17 Grudnia 202417 Gru Autor 2 godziny temu, Eclipse Shade napisał(a): nie zmienia to faktu ze paczka jest nie kompletna bo w pełnej pacze od plechito jest też do lykana wrzucacie na to forum nie pełne rzeczy ty nie jesteś pierwszą osobą co wrzuca ogryzki Godzinę temu, ARK napisał(a): Nie wiem czy wiesz ale ta paka jest pełna, plechito sprzedaje 2 wersje jedna bez likana druga z nim, wiec nie wiem o co masz pretensje XD Pamiętaj napisać do @Sevence@Poly@Deltaaby anulowali Twoją reakcje pod moim postem, przecież nie będziesz poświęcał swojej reakcji na niepełne paczki tzw "ogryzki"
Opublikowano 18 Grudnia 202418 Gru 9 godzin temu, KoYGeR napisał(a): Sam wrzucasz tyle co nic i masz pretensje do użytkowników forum, że dają niepełne paczki. Ważne, że coś dają i przyczyniają się do zwiększania ruchu na forum. Daj przykład innym użytkownikom wrzucając coś sensownego i wartościowego, to sami może też zaczną tak działać. W moim temacie wspomniałeś, że najlepszym zabezpieczeniem przed pseudo "mysql injection" są prepared statements zamiast wrzucić gotowe rozwiązanie dla użytkowników forum. Czemu nie podzieliłeś się kodem? PS. No offensive 🙂 bo jedynie pytałeś "Jeśli macie jeszcze jakieś propozycje jak można zabezpieczyć się przed tego typu atakiem to piszcie śmiało w temacie. Chętnie poznam Wasze pomysły." więc podałem własny pomysł. 8 godzin temu, ExoCarossa napisał(a): Pamiętaj napisać do @Sevence@Poly@Deltaaby anulowali Twoją reakcje pod moim postem, przecież nie będziesz poświęcał swojej reakcji na niepełne paczki tzw "ogryzki" widzę ból dupy, mało ze czyjeś rzeczy wrzucasz na forum bez podania autora itp to jeszcze masz pretensje o to ze ktoś napisał prawdę. 9 godzin temu, ARK napisał(a): Nie wiem czy wiesz ale ta paka jest pełna, plechito sprzedaje 2 wersje jedna bez likana druga z nim, wiec nie wiem o co masz pretensje XD 1. autor tematu nie podał ze paczka jest bez lykana 2. w pacze było gr2 od lykana więc chyba proste dlaczego to napisałem
Opublikowano 18 Grudnia 202418 Gru 13 minut temu, Eclipse Shade napisał(a): 1. autor tematu nie podał ze paczka jest bez lykana 2. w pacze było gr2 od lykana więc chyba proste dlaczego to napisałem 1. No i wszystko sie zgadza, w temacie nie ma podanej informacji o likanie znaczy ze jest to wersja bez niego, chyba każdy ma na tyle oleju w głowie żeby domyślić się xd 2. Fakt faktem sam plechito czasami potrafi walnąć bubla i do paczki bez likana wrzucić część go więc równie dobrze może to być błąd pleciaka albo i osoby pakującej, jesteśmy tylko ludzmi błędy się zdarzają miej to na uwadze. Pozdrawiam cieplutko i zimniutko Edytowane 18 Grudnia 202418 Gru przez ARK
Prezentacja z gry
by Team Sharegon.pl
Szaman
Wojownik
Sura
Ninja
Pobierz:
Skan pliku: