Opublikowano 5 Lutego 20242 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cześć. Jest to spis razem z wyjaśnieniem wszystkich plików znajdujących się w naszym źródle gry naszej kochanej gry. Spis jest wykonany przez użytkownika woops z zagranicznego forum, z oczywistych względów nie podsyłam linku. Myślę, że taki spis może pomóc wielu w polskiej wersji. Z racji na to, że jest to dużo tłumaczenia użyłem naszego super przyjaciela GPT, aby mi to przetłumaczył. Pojawiały się kwiatki, większość poprawiłem. Jeśli ktoś widzi jakieś pozostałości albo gdzieś nie ma wyjaśnienia, a wie od czego jest dany plik to pisz w komentarzu. Edytuje temat. COMMON Spoiler Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto DATABASE Spoiler GAME Spoiler
Opublikowano 8 Lutego 20242 l Właśnie takiego tematu na sam poczatek mojej przygody potrzebowałem. Dzięki!