Opublikowano 5 Lutego 20241 r Cześć. Zmiana ta usuwa wymóg posiadania maski uczuć do wykonywania emocji. Lokalizacja pliku: 'game -> src -> cmd_emotion.cpp' 🔍Szukaj 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ♻️ Zamień 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 5 Lutego 20241 r Bardzo Ci dziękuję za pomoc! @Sevence śmiało bym to dodał do Entry, już nikt nie korzysta z masek uczuć raczej. Edytowane 5 Lutego 20241 r przez Bartosz
Opublikowano 6 Lutego 20241 r @Bartosz Nie chcę wprowadzać takich ingerencji to ma być odwzorowany oficjalny serwer, a takie zmiany to już sobie twórcy będę implementować, ewentualnie mogę dodać makro do włączenia / wyłączenia.
Opublikowano 6 Lutego 20241 r 49 minut temu, Sevence napisał(a): @Bartosz Nie chcę wprowadzać takich ingerencji to ma być odwzorowany oficjalny serwer, a takie zmiany to już sobie twórcy będę implementować, ewentualnie mogę dodać makro do włączenia / wyłączenia. O, makro moim zdaniem super opcja, taki pstryczek ON/OFF. 😄
Opublikowano 6 Lutego 20241 r 13 godzin temu, Sevence napisał(a): @Bartosz Nie chcę wprowadzać takich ingerencji to ma być odwzorowany oficjalny serwer, a takie zmiany to już sobie twórcy będę implementować, ewentualnie mogę dodać makro do włączenia / wyłączenia. Zastanawiałem się jak to zarobić 😄 on/off 😄
Cześć.
Zmiana ta usuwa wymóg posiadania maski uczuć do wykonywania emocji.
Lokalizacja pliku: 'game -> src -> cmd_emotion.cpp'
🔍Szukaj
♻️ Zamień