Opublikowano 5 Lutego 20242 l Cześć. Zmiana ta usuwa wymóg posiadania maski uczuć do wykonywania emocji. Lokalizacja pliku: 'game -> src -> cmd_emotion.cpp' 🔍Szukaj Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto ♻️ Zamień
Opublikowano 5 Lutego 20242 l Bardzo Ci dziękuję za pomoc! @Sevence śmiało bym to dodał do Entry, już nikt nie korzysta z masek uczuć raczej. Edytowane 5 Lutego 20242 l przez Bartosz
Opublikowano 6 Lutego 20242 l @Bartosz Nie chcę wprowadzać takich ingerencji to ma być odwzorowany oficjalny serwer, a takie zmiany to już sobie twórcy będę implementować, ewentualnie mogę dodać makro do włączenia / wyłączenia.
Opublikowano 6 Lutego 20242 l W dniu 6.02.2024 o 07:49, Sevence napisał(a): @Bartosz Nie chcę wprowadzać takich ingerencji to ma być odwzorowany oficjalny serwer, a takie zmiany to już sobie twórcy będę implementować, ewentualnie mogę dodać makro do włączenia / wyłączenia. O, makro moim zdaniem super opcja, taki pstryczek ON/OFF. 😄
Opublikowano 6 Lutego 20242 l W dniu 6.02.2024 o 07:49, Sevence napisał(a): @Bartosz Nie chcę wprowadzać takich ingerencji to ma być odwzorowany oficjalny serwer, a takie zmiany to już sobie twórcy będę implementować, ewentualnie mogę dodać makro do włączenia / wyłączenia. Zastanawiałem się jak to zarobić 😄 on/off 😄