Opublikowano 6 Lutego 20241 r Siemka przerzucam dalej ten system. Twórca jest Jking Przechodząc do rzeczy: - nałożony jest cooldown pomiędzy włączaniem/wyłączaniem expa, - możemy ustawić ograniczenie, od którego możemy korzystać z antyexpa, - jeżeli mamy włączony antyexp, po każdym teleporcie/zalogowaniu będziemy otrzymywać informację na czacie, - nie możemy oddawać expa do gildii mając włączony antyexp, - antyexp oczywiście się zapisuje, nie trzeba go włączać po każdym odpaleniu metka. Tak w grze to wygląda: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Od razu pozmieniałem chat packety z jego własnych na domyślne metinowe(żeby nikt się nie musiał bawić), oraz dodałem ifdefy żeby prościej było później to wyłączyć albo znaleźć w kodzie. Odpalamy za pomocą F8(można to się ustawić jak chcecie) ale nic nie stoi na przeszkodzie ustawic to pod przycisk w panelu bocznym, taskbarze czy gdzie tam chcecie. Tak wiem można było w constinfo dać włącznik/wyłącznik przycisku dla clienta XD Systemik: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Edytowane 6 Lutego 20241 r przez ARK
Opublikowano 7 Lutego 20241 r Autor 14 minut temu, ExoCarossa napisał(a): Dzięki 😄 pomoze ktoś wdupic to w panel? 🤣 W readme masz poradnik jak go dodac do panelu np jaki paszka dał
Opublikowano 7 Lutego 20241 r Niebawem opublikuję swoją wersją anty expa. Zastanawiam się tylko, czy zrobić to jako wiki metin2 z dodatkowymi funkcjami np. zmiana koloru kulek doświadczenia.
Opublikowano 7 Lutego 20241 r Autor 8 minut temu, Sevence napisał(a): Niebawem opublikuję swoją wersją anty expa. Zastanawiam się tylko, czy zrobić to jako wiki metin2 z dodatkowymi funkcjami np. zmiana koloru kulek doświadczenia. Wiesz nic nie stoi na przeszkodzie żeby zrobić wersje pod item oraz wersje pod buttona bo każdy inaczej użyje, pierścień jest git pomysłem w przypadku med/hardow i hardow ale na serwerach medium czy easy raczej przycisk jest używany. Zmiana koloru spoko opcja bo będzie widać czy dalej mamy włączony anty exp czy nie, tak chyba z tego co pamiętam tamidia miała.
Opublikowano 7 Lutego 20241 r 15 minut temu, Sevence napisał(a): Niebawem opublikuję swoją wersją anty expa. Zastanawiam się tylko, czy zrobić to jako wiki metin2 z dodatkowymi funkcjami np. zmiana koloru kulek doświadczenia. No pewnie, np. czerwone kulki po zablokowaniu.
Opublikowano 1 Lutego1 Lut W dniu 7.02.2024 o 09:35, Sevence napisał(a): Niebawem opublikuję swoją wersją anty expa. Zastanawiam się tylko, czy zrobić to jako wiki metin2 z dodatkowymi funkcjami np. zmiana koloru kulek doświadczenia. No halo Areczku gdzie jest nowa wersja anty expa! 😄
Opublikowano 1 Lutego1 Lut 8 minut temu, bo_ss napisał(a): Dante mu pisze Chyba forumowicze im plany popsuli zarobkowe. Teraz Dante musi nick zmienić biedny poraz tysięczny