Skocz do zawartości
Opublikowano

Cześć, moja oferta krótka i prosta 🙂 

Co oferuję?

✏️Pisanie prostych systemów.

🌄Kodowanie interface'ów lub przeróbka różnych okien.

🔧Wszelkiego rodzaju poprawki do systemów.

🔒Przeróżne blokady, co tylko wam przyjdzie do głowy 🙂

💻Pisanie/przeróbka questów w tym dungi

Jesli jest coś innego skontaktuj się ze mną i zobaczymy co da się zrobić.

kontakt: PW forum, gg: 60040993

1. Kod Captcha

Spoiler

Captcha służy jako mechanizm ochronny przed botami, nakładając ograniczenia na liczbę potworów, które gracz może zabić w określonym czasie.

Jeśli przez określony czas gracz nie wpisze kodu klient zostanie zamknięty.

Jeśli gracz wpisze błędy kod klient zostanie zamknięty.

Screenshot_9.png

2. Gildie online

Spoiler

Jeśli chcesz wyprowadzić wojnę gildi zostaje wyświetlone okno gui z aktualnie dostępnymi którym możesz wyprowadzić wojnę.

Screenshot_1.png

3. Ranking

Spoiler

Ranking zabitych potworów | zabitych bossów | zabitych kamieni metin | - dostosuje do wymagań

Ranking resetuje się co 7 dni.

Automatycznie przydziela nagrody dla top3

ranking.png.ba02f12e35a9f3f13bfda01aeb155706.png

Edytowane przez Denis

Featured Replies

Opublikowano

Możesz podać jakiś orientacyjny cennik? Myślę, że wiele osób będzie chciało się tego dowiedzieć w pierwszej kolejności, a tak od razu by wiedziała, czy jesteś w zasięgu ich budżetu. 

Wiadomo, ceny zapewne się różnią w zależności od skomplikowania zlecenia, ale orientacyjnie mógłbyś podać. 🙂

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Sevence napisał(a):

Możesz podać jakiś orientacyjny cennik? Myślę, że wiele osób będzie chciało się tego dowiedzieć w pierwszej kolejności, a tak od razu by wiedziała, czy jesteś w zasięgu ich budżetu. 

Wiadomo, ceny zapewne się różnią w zależności od skomplikowania zlecenia, ale orientacyjnie mógłbyś podać. 🙂

Ceny nie są wygórowane zawsze istnieje możliwość negocjacji.

Nie jestem w stanie podać orientacyjnych cen bo musiałbym tutaj zrobić długą listę a każdy jednak chce coś indywidualnego więc cena zawsze będzie się różnić.

Opublikowano

Rozumiem, niewygórowane ceny już coś nam mówią.👍

Opublikowano

Niewygórowaną ceną dla mnie jest 20 zł za skrypt. Dla innych będzie to 1000 zł. Sprecyzuj dokładniej. Widełki jakieś chociaż/przykładowe Twoje prace.

Opublikowano

@Bartosz Kolega napisał, że kwestie ceny ustala indywidualnie z klientem. Z tego co kojarzę @Denis wrzucał system rankingu, nie jestem pewien czy to jego kod, ale całkiem możliwe więc możesz sobie zobaczyć przykładową pracę. 

Opublikowano
  • Autor
17 minut temu, Bartosz napisał(a):

Niewygórowaną ceną dla mnie jest 20 zł za skrypt. Dla innych będzie to 1000 zł. Sprecyzuj dokładniej. Widełki jakieś chociaż/przykładowe Twoje prace.

Przeczytaj mój komentarz wyżej jeszcze raz. Doprecyzowałem że cena jest indywidualna do każdego zlecenia  oraz do negocjacji.

Jeśli jesteś zainteresowany zapraszam do wiadomości prywatnej 🙂

Opublikowano

Wszystkie systemy które koleś sela to czysty resell. Tak teraz jest moda. Dodałem jeden fix do systemu do teraz mogę selac system jako swój… autor tematu tak robi. Sklepy deco, niby pofixowane. Lecz fixy latają dobrych sklepów latają po devie i hubie. Itemshop? Filipa i to stara wersja. Pofixowane bugowanie sm. Gdzie Filip daje za darmo te fixy jeżeli ktoś ma jego stary itemshop. Ale tutaj kolega chce za to pieniądze. Ranking? Pewnie też darmowy z neta. Gui zmienione więc po gui nie idzie zobaczyć kogo to. Ale zapewne czyjś ranking gdzie dodał jakiegoś fixa z neta i chce kasy. Myślałem że jakiś dev przyszedł z ofertą pisania systemów. A tutaj zwykły resell z „fixami”

Opublikowano

Dodaj jeszcze screeny systemów jakie sprzedajesz to obejdzie bez zbędnego spamu

Opublikowano

Plus napomnę o bycie uważnym przy wysyłaniu w ciemno kasy. Chciałem by napisał mi jeden prosty system. Zaproponowałem żeby pierw go napisał. Wrzucił na serwer i pokazal mi na livie że jest gotowy wtedy przeleje mu kasę z racji że jest to noname. Nie wiadomo kto się kryje pod tym nickiem. Odmówił. Pierw chce kasę. Zaproponowałem blika. Odmówił że albo PayPal albo szybki przelew. Czyli przelew bez danych. Gdy zaproponowałem allegro i że pokryje prowizję i wtedy zapłacę przed robotą przestał odpisywać. Nie mówię że jest złodziejem. Ale polecam uważać. Ewidetnie coś śmierdzi. Do tego autor tematu sprzedaje czyjeś systemy rzekomo pofixowane. Fixy które latają po necie od lat. 

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Chcesz napisał(a):

Wszystkie systemy które koleś sela to czysty resell. Tak teraz jest moda. Dodałem jeden fix do systemu do teraz mogę selac system jako swój… autor tematu tak robi. Sklepy deco, niby pofixowane. Lecz fixy latają dobrych sklepów latają po devie i hubie. Itemshop? Filipa i to stara wersja. Pofixowane bugowanie sm. Gdzie Filip daje za darmo te fixy jeżeli ktoś ma jego stary itemshop. Ale tutaj kolega chce za to pieniądze. Ranking? Pewnie też darmowy z neta. Gui zmienione więc po gui nie idzie zobaczyć kogo to. Ale zapewne czyjś ranking gdzie dodał jakiegoś fixa z neta i chce kasy. Myślałem że jakiś dev przyszedł z ofertą pisania systemów. A tutaj zwykły resell z „fixami”

Czy ty jesteś ślepy masz problemy czytać ze zrozumieniem ?

Jeśli chcesz itemshop podałem cenę 900 zł I będzie pisany od 0 pod twoje indywidualne zamówienie jak widzisz w temacie jest też oferta poprawek/fixów systemów zaznaczyłem ze itemshop nie jest mój a jedynie fix na na bugowanie sm 🙂

To samo tyczy się sklepów.

Kolejna sprawa to ja nie zmuszam cię do zakupu jeśli chcesz to idź kup od FIlipa

Rankingi są moje 🙂 pewnie długi czas jeszcze swoich nie napiszesz więc zapraszam do zakupu 🙂

Co ty mówisz o gui ? Zaznaczyłem że ważny jest kod a nie gui że ono tutaj nie ma żadnego znaczenia zanim coś napiszesz przemyśl to 2 razy bo za bardzo ci to nie wychodzi.

Jeśli ufać fixom z google to postaw serwer i powodzenia 😄

13 minut temu, Chcesz napisał(a):

Plus napomnę o bycie uważnym przy wysyłaniu w ciemno kasy. Chciałem by napisał mi jeden prosty system. Zaproponowałem żeby pierw go napisał. Wrzucił na serwer i pokazal mi na livie że jest gotowy wtedy przeleje mu kasę z racji że jest to noname. Nie wiadomo kto się kryje pod tym nickiem. Odmówił. Pierw chce kasę. Zaproponowałem blika. Odmówił że albo PayPal albo szybki przelew. Czyli przelew bez danych. Gdy zaproponowałem allegro i że pokryje prowizję i wtedy zapłacę przed robotą przestał odpisywać. Nie mówię że jest złodziejem. Ale polecam uważać. Ewidetnie coś śmierdzi. Do tego autor tematu sprzedaje czyjeś systemy rzekomo pofixowane. Fixy które latają po necie od lat. 

Co ty wygadujesz xD

Zdecydowałeś na bonusy za rangę poinformowałem cię ze zanim zacznę je pisać jak sobie zażyczyłeś aby one wyglądały pierw pobieram płatność bo w ciemno nie zaczynam nic pisać bo potem zostaje goły i wesoły a czas stracony 🙂 Nie zaproponowałeś żadnego blika . 

Więc jeszcze raz! 

Jeśli chcesz coś napisane od 0 cena różni się od tego co jest dostępne i poprawione przeze mnie 🙂 

Proszę naucz się czytać ze zrozumieniem i wróć 

Edytowane przez Denis

Opublikowano
3 minuty temu, Denis napisał(a):

Czy ty jesteś ślepy masz problemy czytać ze zrozumieniem ?

Jeśli chcesz itemshop podałem cenę 900 zł I będzie pisany od 0 pod twoje indywidualne zamówienie jak widzisz w temacie jest też oferta poprawek/fixów systemów zaznaczyłem ze itemshop nie jest mój a jedynie fix na na bugowanie sm 🙂

To samo tyczy się sklepów.

Kolejna sprawa to ja nie zmuszam cię do zakupu jeśli chcesz to idź kup od FIlipa

Rankingi są moje 🙂 pewnie długi czas jeszcze swoich nie napiszesz więc zapraszam do zakupu 🙂

Co ty mówisz o gui ? Zaznaczyłem że ważny jest kod a nie gui że ono tutaj nie ma żadnego znaczenia zanim coś napiszesz przemyśl to 2 razy bo za bardzo ci to nie wychodzi.

Jeśli ufać fixom z google to postaw serwer i powodzenia 😄

Co ty wygadujesz xD

Zdecydowałeś na bonusy za rangę poinformowałem cię ze zanim zacznę je pisać jak sobie zażyczyłeś aby one wyglądały pierw pobieram płatność bo w ciemno nie zaczynam nic pisać bo potem zostaje goły i wesoły a czas stracony 🙂 Nie zaproponowałeś żadnego blika . 

Więc jeszcze raz! 

Jeśli chcesz coś napisane od 0 cena różni się od tego co jest dostępne i poprawione przeze mnie 🙂 

Proszę naucz się czytać ze zrozumieniem i wróć 

Zaplacic noname’owi 900 zł w ciemno za napisanie systemu? Podziękuję. Przestroga dla innych. Kupujecie fixy które są od lat na necie

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Chcesz napisał(a):

Zaplacic noname’owi 900 zł w ciemno za napisanie systemu? Podziękuję. Przestroga dla innych. Kupujecie fixy które są od lat na necie

Ale ktoś cię zmusza ? 

Kończę dyskusję z tobą 🙂

Opublikowano

@Chcesz To działa w dwie strony. Myślisz, że twórca, który nie zbudował sobie jeszcze pozycji na rynku, bo przykładowo dopiero zaczyna ma poświęcać czas na pisanie systemu w ciemno? To tak nie działa. Prosta sprawa, nie chcesz się zdecydować na jego usługo to po prostu idź do renomowanego twórcy, który zawoła zapewne nieco więcej. Łatwo pisać jakieś oskarżenia bez żadnych podstaw. Nawet nic od niego nie kupiłeś więc skąd twierdzenie, że kupujemy poprawki, które są w necie od lat? 

Opublikowano
5 minut temu, Sevence napisał(a):

@Chcesz To działa w dwie strony. Myślisz, że twórca, który nie zbudował sobie jeszcze pozycji na rynku, bo przykładowo dopiero zaczyna ma poświęcać czas na pisanie systemu w ciemno? To tak nie działa. Prosta sprawa, nie chcesz się zdecydować na jego usługo to po prostu idź do renomowanego twórcy, który zawoła zapewne nieco więcej. Łatwo pisać jakieś oskarżenia bez żadnych podstaw. Nawet nic od niego nie kupiłeś więc skąd twierdzenie, że kupujemy poprawki, które są w necie od lat? 

Dokladnie. Temu przedstawiłem swoje doświadczenie z autorem tematu. Zaproponowałem kilka wyjść. Każde odmówił, nawet przedpłata na allegro. Więc chyba nie trzeba mieć 200 iq by stwierdzić że coś tu śmierdzi?

Opublikowano
  • Autor

Dodano kod captcha 

Opublikowano
8 godzin temu, Denis napisał(a):

Dodano kod captcha 

Podeslij screeny tych off sklepow i isa

Opublikowano

Coś nie coś potrafi więc polecić mogę 😆

Opublikowano
  • Autor

F5