Opublikowano 11 Lutego 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hej. Pliki ogólnie starałem się zoptymalizować, żeby było 100 online na vpsie z 1gb ramu bez większych lagów i żeby skupić graczy w jednym miejscu dlatego jest jedno M1, M2 i Dolina orków. W skrypcie startowym zmień for i2 in 1 2 na for i2 in 1 i będzie śmigało 😄 Have fun DL: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Skan: Prezentacje mogę wrzucać z innych for? Edytowane 12 Lutego 20241 r przez mrvns
Opublikowano 11 Lutego 20241 r a zobacze z ciekawości 😛 Niestety, nie możesz uzyskać dostępu do tego dokumentu, ponieważ narusza on nasze Warunki korzystania z usługi.
Opublikowano 11 Lutego 20241 r Dzięki za udostępnienie. 🙂 @edit Link do pobrania nie działa, wrzuć na hosting forum.
Opublikowano 12 Lutego 20241 r Dzięki obczaje Eee tam bez source... ale chociaż pliki do kolekcji.. Edytowane 12 Lutego 20241 r przez Nietykalny
Opublikowano 12 Lutego 20241 r Autor Wrzuciłem linki do Dropboxa i Mediafire, powinno śmigać 😉 Prezentacja skopiowana z konkurencyjnego forum Spoiler START SERWERA 22 GRUDNIA 2023 PLANOWANA GODZINA STARTU 18:00 strona główna https://nemediamt2.pl/users/register forum https://forum.nemediamt2.pl/index.php 99 POZIOM MAXYMALNY DO W BICIA W GODZINKĘ SERWER 4 FUN PVP BRAK ULEPSZACZY ITEM SHOP NA STAŁE 🙂 SKILE NA P NA START MEGA PROSTY ORAZ PRZYJEMNY SERWER GLOBALNE KRÓLESTWO ( MAPA SCHINSOO) ARENA PVP ( PUSTYNIA) od 1 do 99 poziomu wbija się w m1 na dzikich psach które mają odpowiednio 99 poziom Obecnie nieaktywne W przyszłości będzie szansa zdobycia czasowego ISA STANDARDOWE ORAZ TYLKO MAXYMALNE WARTOŚCI BS SZYBKI DOSTĘPNY W KLIENCIE DOSTĘPNA U NPC W M1 przykładowy wygląd transmutowanego zestawu STANDARDOWE WARTOŚCI NA MAX POZIOMIE +4 NIELIMITOWANE DODANIA ORAZ ZMIANKI PETY FRYZURY KOSTIUMY PRZETOPY DOSTĘPNE U NPC BRAK ALCHEMII BRAK 6/7 BONUSÓW BONUSY TYLKO SĄ DO PVP TOOGLE SKILL WYDŁUŻONY CZAS UMIEJĘTNOŚCI TYPU AURA/ BERSERK/ DO 10 MINUT WZMOCNIONY SZAMAN SZYBKIE DODAWANIE STATYSTYK BS Z OPCJĄ GOTOWYCH SZABLONÓW PVP
Opublikowano 16 Lutego 20241 r Autor 9 godzin temu, Roshi napisał(a): Jaka podstawka była ? Terenzo. Game, DB - Martysama