Opublikowano 14 Lutego 20241 r Sklepy offline by DracaryS (podobno ostatnia wersja) _______________________________________________ Nie sprawdzałem tego u siebie, pobierałem z leaka inną wersje tych samych sklepów i ta paka ma o wiele więcej kodu. Zapraszam do przeglądu paczki, zaimplementowania 😉 _______________________________________ W załączniku daje do pobrania paczke sklepów offline razem z wyszukiwarką. 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 15 Lutego 20241 r 10 godzin temu, atk napisał(a): Ktoś coś wie? Warto tego użyć? Dziękuje za wstawke Ja bym nie ryzykował, Dracarys ma trochę lelawe te systemy i strach na nich serwis odpalać. Nie mówie, że wszystkie są pobugowane ale większość jest tak chaotycznie napisana i na odpierdol, że nie warto.
Opublikowano 19 Lutego 20241 r Dzięki! Zobaczmy 😄 Edit No więc tak, sporo będzie do poprawy 😄 nie wgrywałem wyszukiwarki ale wstępnie jako tako działają po kilku poprawkach: Spoiler Edytowane 21 Lutego 20241 r przez HelpDev
Opublikowano 25 Marca 20241 r W dniu 19.02.2024 o 23:02, HelpDev napisał(a): Dzięki! Zobaczmy 😄 Edit No więc tak, sporo będzie do poprawy 😄 nie wgrywałem wyszukiwarki ale wstępnie jako tako działają po kilku poprawkach: Pokaż ukrytą zawartość Po kilku poprawkach? Co na dzień dobry było rozwalonego?
Opublikowano 28 Marca 20241 r W dniu 25.03.2024 o 16:29, Roggerovsky napisał(a): Po kilku poprawkach? Co na dzień dobry było rozwalonego? Ojj nie pamiętam już a nie mam notatek 😞 pamiętam tylko to, że do klienta w locale_game.txt i locale_interface.txt brakowało No i do poprawy jest ponowne wystawienie sklepu, bo jak się go zamknie/ lub skończy czas to nie da się ponownie wystawić ;d reszty nie chciało mi się testować