Opublikowano 14 Lutego 20242 l Sklepy offline by DracaryS (podobno ostatnia wersja) _______________________________________________ Nie sprawdzałem tego u siebie, pobierałem z leaka inną wersje tych samych sklepów i ta paka ma o wiele więcej kodu. Zapraszam do przeglądu paczki, zaimplementowania 😉 _______________________________________ W załączniku daje do pobrania paczke sklepów offline razem z wyszukiwarką. Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto
Opublikowano 15 Lutego 20242 l W dniu 15.02.2024 o 08:39, atk napisał(a): Ktoś coś wie? Warto tego użyć? Dziękuje za wstawke Ja bym nie ryzykował, Dracarys ma trochę lelawe te systemy i strach na nich serwis odpalać. Nie mówie, że wszystkie są pobugowane ale większość jest tak chaotycznie napisana i na odpierdol, że nie warto.
Opublikowano 19 Lutego 20242 l Dzięki! Zobaczmy 😄 Edit No więc tak, sporo będzie do poprawy 😄 nie wgrywałem wyszukiwarki ale wstępnie jako tako działają po kilku poprawkach: Spoiler Edytowane 21 Lutego 20242 l przez HelpDev
Opublikowano 25 Marca 20242 l W dniu 19.02.2024 o 22:02, HelpDev napisał(a): Dzięki! Zobaczmy 😄 Edit No więc tak, sporo będzie do poprawy 😄 nie wgrywałem wyszukiwarki ale wstępnie jako tako działają po kilku poprawkach: Pokaż ukrytą zawartość Po kilku poprawkach? Co na dzień dobry było rozwalonego?
Opublikowano 28 Marca 20242 l W dniu 25.03.2024 o 15:29, Roggerovsky napisał(a): Po kilku poprawkach? Co na dzień dobry było rozwalonego? Ojj nie pamiętam już a nie mam notatek 😞 pamiętam tylko to, że do klienta w locale_game.txt i locale_interface.txt brakowało No i do poprawy jest ponowne wystawienie sklepu, bo jak się go zamknie/ lub skończy czas to nie da się ponownie wystawić ;d reszty nie chciało mi się testować