Opublikowano 18 Lutego 20241 r Cześć, Nowe makro, które pozwoli wam wyłączyć kolizję ze zwykłych sklepów wystawianych przez graczy. Inni gracze będą mogli swobodnie przez nie przechodzić. Dodamy tą zmianę jako nowe makro z możliwością włączenia / wyłączenia według własnych potrzeb. Oryginalna wersja 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Wyłączona detekcja dla sklepów 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Implementacja 📂 Lokalizacja pliku: 'GameLib -> ActorInstance.cpp' 🔍 Szukaj 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ➕Dodaj 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 📂 Lokalizacja pliku: 'GameLib -> ActorInstance.h' 🔍 Szukaj 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ➕Dodaj 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 📂 Lokalizacja pliku: 'GameLib -> ActorInstanceCollisionDetection.cpp' 🔍 Szukaj 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ➕Dodaj 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 📂 Lokalizacja pliku: 'GameLib -> StdAfx.h' ➕Dodaj (jeśli nie masz) 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 📂 Lokalizacja pliku: 'UserInterface -> locale_inc.h' ➕Dodaj 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔔Informacja: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🎁 Mały bonus moja funkcja - 'TestActorCollision' z lekkim code review 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 18 Lutego 20241 r Teraz jak będzie więcej sklepów to człowiek nie będzie się irytować z przemieszczaniem
Opublikowano 18 Lutego 20241 r Autor To rozwiązanie dotyczy tylko sklepów normalnych dla sklepów offline zwykle takie rozwiązanie jest już zaimplementowane.
Opublikowano 10 Czerwca 202410 Cze Hmm, a jak to przerobić, żeby kolizja dla potworów była wyłączona?
Opublikowano 10 Czerwca 202410 Cze 33 minuty temu, Sentinel napisał(a): Hmm, a jak to przerobić, żeby kolizja dla potworów była wyłączona?
Opublikowano 10 Czerwca 202410 Cze 4 minuty temu, ExoCarossa napisał(a): Kurw... A ja własnie tego szukałem i znaleźć nie mogłem dlatego tu napisałem XD dziekuje.