Opublikowano 18 Lutego 20242 l Cześć, Nowe makro, które pozwoli wam wyłączyć kolizję ze zwykłych sklepów wystawianych przez graczy. Inni gracze będą mogli swobodnie przez nie przechodzić. Dodamy tą zmianę jako nowe makro z możliwością włączenia / wyłączenia według własnych potrzeb. Oryginalna wersja Wyłączona detekcja dla sklepów Implementacja 📂 Lokalizacja pliku: 'GameLib -> ActorInstance.cpp' 🔍 Szukaj Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto ➕Dodaj 📂 Lokalizacja pliku: 'GameLib -> ActorInstance.h' 🔍 Szukaj ➕Dodaj 📂 Lokalizacja pliku: 'GameLib -> ActorInstanceCollisionDetection.cpp' 🔍 Szukaj ➕Dodaj 📂 Lokalizacja pliku: 'GameLib -> StdAfx.h' ➕Dodaj (jeśli nie masz) 📂 Lokalizacja pliku: 'UserInterface -> locale_inc.h' ➕Dodaj 🔔Informacja: 🎁 Mały bonus moja funkcja - 'TestActorCollision' z lekkim code review
Opublikowano 18 Lutego 20242 l Teraz jak będzie więcej sklepów to człowiek nie będzie się irytować z przemieszczaniem
Opublikowano 18 Lutego 20242 l Autor To rozwiązanie dotyczy tylko sklepów normalnych dla sklepów offline zwykle takie rozwiązanie jest już zaimplementowane.
Opublikowano 10 Czerwca 20241 r W dniu 10.06.2024 o 17:36, Sentinel napisał(a): Hmm, a jak to przerobić, żeby kolizja dla potworów była wyłączona?
Opublikowano 10 Czerwca 20241 r W dniu 10.06.2024 o 18:10, ExoCarossa napisał(a): Kurw... A ja własnie tego szukałem i znaleźć nie mogłem dlatego tu napisałem XD dziekuje.