Skocz do zawartości
Opublikowano

Witam pisałem na czacie, ale wolę napisać może ktoś akurat się z tym problemem spotkał. Wrzucam filmik żeby było wiadomo jak to wygląda, czyli podczas bicia metka przełącza mnie na każdy target który biję przez co nie mogę zobaczyć podglądu dropu  https://www.youtube.com/watch?v=smf-Ljpa-tQ

Rozwiązane przez Nietykalny

Przejdź do rozwiązania

Featured Replies

Opublikowano

Cześć, masz wdrożone jakieś zmiany w targetowaniu kilku celów na raz. Przyjrzyj się funkcji ' CPythonPlayer::SetTarget', też robiłem kiedyś coś takiego próbują rozwiązać problem braku wyświetlania obrażeń podczas ataku grupy potworów. 

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Sevence napisał(a):

Cześć, masz wdrożone jakieś zmiany w targetowaniu kilku celów na raz. Przyjrzyj się funkcji ' CPythonPlayer::SetTarget', też robiłem kiedyś coś takiego próbują rozwiązać problem braku wyświetlania obrażeń podczas ataku grupy potworów. 

Dzięki za odpowiedź tylko że ja jestem zielony i nie wiem nawet w jakich plikach tego szukać 🙂

Opublikowano
2 godziny temu, Nietykalny napisał(a):

Dzięki za odpowiedź tylko że ja jestem zielony i nie wiem nawet w jakich plikach tego szukać 🙂

SRC_klient->UserInterface->PythonPlayerInput.cpp

szukasz

void CPythonPlayer::SetTarget(DWORD dwVID, BOOL bForceChange)

Opublikowano
  • Autor
22 godziny temu, atk napisał(a):

SRC_klient->UserInterface->PythonPlayerInput.cpp

szukasz

void CPythonPlayer::SetTarget(DWORD dwVID, BOOL bForceChange)

dzięki, tylko nie różni się od innych działających jest identyczna...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Spróbuję porównać pliki może jest coś dodane że atak jest na kilka celów. Jeszcze się aż tak na kodzie nie znam 😕

Opublikowano
  • Autor
  • Rozwiązanie

Znalazłęm #define MULTIPLE_DAMAGES

• Sevence zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.