Opublikowano 21 Lutego 20241 r Witam pisałem na czacie, ale wolę napisać może ktoś akurat się z tym problemem spotkał. Wrzucam filmik żeby było wiadomo jak to wygląda, czyli podczas bicia metka przełącza mnie na każdy target który biję przez co nie mogę zobaczyć podglądu dropu https://www.youtube.com/watch?v=smf-Ljpa-tQ
Opublikowano 21 Lutego 20241 r Cześć, masz wdrożone jakieś zmiany w targetowaniu kilku celów na raz. Przyjrzyj się funkcji ' CPythonPlayer::SetTarget', też robiłem kiedyś coś takiego próbują rozwiązać problem braku wyświetlania obrażeń podczas ataku grupy potworów.
Opublikowano 21 Lutego 20241 r Autor 2 godziny temu, Sevence napisał(a): Cześć, masz wdrożone jakieś zmiany w targetowaniu kilku celów na raz. Przyjrzyj się funkcji ' CPythonPlayer::SetTarget', też robiłem kiedyś coś takiego próbują rozwiązać problem braku wyświetlania obrażeń podczas ataku grupy potworów. Dzięki za odpowiedź tylko że ja jestem zielony i nie wiem nawet w jakich plikach tego szukać 🙂
Opublikowano 21 Lutego 20241 r 2 godziny temu, Nietykalny napisał(a): Dzięki za odpowiedź tylko że ja jestem zielony i nie wiem nawet w jakich plikach tego szukać 🙂 SRC_klient->UserInterface->PythonPlayerInput.cpp szukasz void CPythonPlayer::SetTarget(DWORD dwVID, BOOL bForceChange)
Opublikowano 22 Lutego 20241 r Autor 22 godziny temu, atk napisał(a): SRC_klient->UserInterface->PythonPlayerInput.cpp szukasz void CPythonPlayer::SetTarget(DWORD dwVID, BOOL bForceChange) dzięki, tylko nie różni się od innych działających jest identyczna...
Opublikowano 1 Marca 20241 r Autor Spróbuję porównać pliki może jest coś dodane że atak jest na kilka celów. Jeszcze się aż tak na kodzie nie znam 😕