Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 199
  • Wyświetleń 7,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najbardziej popularny wpis

• Z tym eq to mogę się sprzeczać bo pamiętam jak byk na globalu otwierałem orka szkaty to na ziemię leciało jak i z resztą na wielu privach mam to zauważone, po prostu może na jakim serwie co grałeś mie

• Wersja: v1.7 Przedstawienie błędu: Opis błędu: Po kliknięciu questa odpalają się wszystkie okienka oraz bronie i zbroje nie mają połysku. Status: Oczekiwanie Data zgłoszenia: 21.

• Jasne, zaraz usunę posty, które zostały powielone.  Mała aktualizacja w postach nie trzeba dodawać zgłoszeń według formatu. Znalazłeś błąd po prostu opisz wrzuć screen/video, abym mógł go łatwo z

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Rozjechane tłumaczenie w gildii + znaczek gildii pomimo wybrania nie chce się załadować ani w oknie gildii ani przy nazwie gildii nad nickiem postaci (tp nie pomaga)

Spoiler

image.png.8328ab9bf6ebf0aab1c346d5b4914120.png

image.png.16ddaa4ca25222826a1819db4e6e8061.png

Edytowane przez ExoCarossa

Opublikowano

Kiedy dodanie bonusu się nie powiedzie to wyskakuje komunikat o pomyślnym dodaniu.

Spoiler

image.png.79e131b6d73959ea6d1735c661441ac6.png

Opublikowano

Phase HandShake does not handle this header (header: 29, last: 250, 29) Przy próbie zalogowania na serwer 🙂

Opublikowano

Efekty dzwiękowe takie jak autoatakowanie działają tylko na maksymalnej głośności. Nie mam jak tego nagrać. Dodatkowo można dopisać brak efektów dzwiękowych ze strony mobów.

Brak bonusu w cliencie

Spoiler

image.png.f3e6227f66e0fe98cde49c1fcea7841f.png

Wstępnie zauważyłem tylko w tym itemie.

Opublikowano

Po zwiększeniu poziomu komendą /level, nie dodało mi punktów umiejętności. Odebrałem skille mając 5 poziom, ustawiłem sobie 32 poziom, nie zostały mi przydzielone punkty do rozdania skilli.

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Bartosz napisał(a):

Po zwiększeniu poziomu komendą /level, nie dodało mi punktów umiejętności. Odebrałem skille mając 5 poziom, ustawiłem sobie 32 poziom, nie zostały mi przydzielone punkty do rozdania skilli.

Tak, komenda od zmiany poziomu ma usunięte resetowanie umiejętności, bo było to dość uciążliwe. Możesz dodać sobie doświadczenie poprzez /set i wtedy zadziała poprawnie. Muszę to jakoś inaczej rozwiązać może tą funkcję zostawię zgodnie z oryginałem, a stworzę nową, która będzie tylko zmieniać poziom. 

Opublikowano

1. Złoty Azrael nie daje HP, inne pety dają.

2. Otworzenie skrzyni (w tym przypadku ID: 54700) pokazuje na czacie podwójny drop, a w przypadku krwistego kamienia i zaczarowania LS;214

Spoiler

2.png.0296318d3a14abba8c1bb593becdafdc.png

Spoiler

1b.png.0decffd80ce45c7d8b5303cbc6283cf0.png

Spoiler

1a.png.489b7c71e1e2b3a88959c5a622663a96.png

Opublikowano
  • Autor

@WhiteBambo88 Jak byś mógł to proszę jedynie abyś nie powielał błędów, który zostały już zgłoszone, jeden taki namierzyłem z otwieraniem wszystkich okien przy odbieraniu zadania. Dziękuję za poświęcony czas i pomoc w rozwoju Entry!! Czeka mnie sporo pracy z tego co widzę. 

2 godziny temu, WhiteBambo88 napisał(a):

1. Złoty Azrael nie daje HP, inne pety dają.

Akurat Azrealuś dodaje bonusy na Wieży Demonów i Katakumbach od 2 piętra. 

Opublikowano

1. Napotkałem błąd w grupie, jeżeli członkowie są w jednym miejscu to jest ok, jeżeli ktokolwiek się przeteleportuje w inne miejsce to statystyki zaczynają świrować

Edit. Błąd się pojawia nawet wtedy, gdy odejdziemy za daleko, nie trzeba być na innej mapie.

2. Okno dołączenia do grupy, przyciski

Spoiler

image.png.038deed2de49710ab9fb9ceb41f0b75a.png

Spoiler
Opublikowano

1. Mental nie ma efektu po użyciu Silnego Ciała

2. Po teleportacji znika toggle z okienka umiejętności,  na pasku jest ciągle aktywne (znika tylko z umiejętności na P, na poziomach 1-19/M/G toggle jest aktywne w obu okienkach) 

3. Aura, czarowane ostrze znikają po teleporcie, inne skille np. buffy smoka nie

4. Buffa na inną postać możemy nałożyć tylko będąc w pt, inaczej buffujemy sami siebie.

Spoiler

image.png.20f4292d5400e95947f23410bd033adc.png

Spoiler

image.png.8961335017ce981cab6a4164709496bf.png

Spoiler

image.png.0f72ccc254ea5d2607b788a84b96fea5.png

Spoiler
Opublikowano

1. Miecz +0 ma wbudowane 22 średnie obrażenia

2. Bronie 80 lvl mają opis "Pradawna Epicka Broń" (łuki, ostrza, miecze, wachlarze, dzwony)

3. Tryton ma niebieską nazwę

4. Brak modeli fryzur dla Afro/Hełm/Fez/Kefija/Turban/Maska Dyni Wojownika (74013-74020)

5. Brak dźwięków (np.: sysser: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/characterselect.mp3)

Spoiler

brzegowe_opis.png

Spoiler

fryzury.png

Spoiler

luk_opis.png

Spoiler

miecz0_srednie.png

Spoiler

swiety_opis.png

Spoiler

tryton_opis.png