Opublikowano 21 Kwietnia 20241 r Autor 2 minuty temu, ExoCarossa napisał(a): Autoatakiem nie zadajemy obrażeń, z tego co zbijając kilka sztuk tylko w jedną mogłem zadań obrażenia z autoataku Czy ten problem występuje tylko na potworach w lochu pająków?
Opublikowano 21 Kwietnia 20241 r Rozjechane tłumaczenie w gildii + znaczek gildii pomimo wybrania nie chce się załadować ani w oknie gildii ani przy nazwie gildii nad nickiem postaci (tp nie pomaga) Spoiler Edytowane 21 Kwietnia 20241 r przez ExoCarossa
Opublikowano 21 Kwietnia 20241 r Autor Dodałem nowe zgłoszenia do pierwszego postu, czekam na więcej... 😁
Opublikowano 21 Kwietnia 20241 r Kiedy dodanie bonusu się nie powiedzie to wyskakuje komunikat o pomyślnym dodaniu. Spoiler
Opublikowano 21 Kwietnia 20241 r Phase HandShake does not handle this header (header: 29, last: 250, 29) Przy próbie zalogowania na serwer 🙂
Opublikowano 21 Kwietnia 20241 r Efekty dzwiękowe takie jak autoatakowanie działają tylko na maksymalnej głośności. Nie mam jak tego nagrać. Dodatkowo można dopisać brak efektów dzwiękowych ze strony mobów. Brak bonusu w cliencie Spoiler Wstępnie zauważyłem tylko w tym itemie.
Opublikowano 22 Kwietnia 20241 r Po zwiększeniu poziomu komendą /level, nie dodało mi punktów umiejętności. Odebrałem skille mając 5 poziom, ustawiłem sobie 32 poziom, nie zostały mi przydzielone punkty do rozdania skilli.
Opublikowano 22 Kwietnia 20241 r Autor Godzinę temu, Bartosz napisał(a): Po zwiększeniu poziomu komendą /level, nie dodało mi punktów umiejętności. Odebrałem skille mając 5 poziom, ustawiłem sobie 32 poziom, nie zostały mi przydzielone punkty do rozdania skilli. Tak, komenda od zmiany poziomu ma usunięte resetowanie umiejętności, bo było to dość uciążliwe. Możesz dodać sobie doświadczenie poprzez /set i wtedy zadziała poprawnie. Muszę to jakoś inaczej rozwiązać może tą funkcję zostawię zgodnie z oryginałem, a stworzę nową, która będzie tylko zmieniać poziom.
Opublikowano 23 Kwietnia 20241 r 1. Złoty Azrael nie daje HP, inne pety dają. 2. Otworzenie skrzyni (w tym przypadku ID: 54700) pokazuje na czacie podwójny drop, a w przypadku krwistego kamienia i zaczarowania LS;214 Spoiler Spoiler Spoiler
Opublikowano 23 Kwietnia 20241 r Po użyciu skilla i natychmiastowym rozdaniu punktu umiejętności znika pasek ładowania skilla Spoiler
Opublikowano 23 Kwietnia 20241 r Opcje graficzne Noc/Opady/Snieg nie działają, nawet jeśli włączone są święta (komendą /xmas 0/1 też nie można zrobić nocy) Brak ikony dla questu Spoiler
Opublikowano 23 Kwietnia 20241 r Zwój boga smoków (sprawdziłem 3 różne) nie zmienia % szansy na ulepszenie (item 90% powinien mieć 100, pokazuje 90%)
Opublikowano 23 Kwietnia 20241 r Strzelający smok nie zawsze zadaje obrażenia (błąd najłatwiej wywołać namierzając moba z daleka, żeby postać sama podbiegła i użyła skilla) Spoiler 1bug.mp4
Opublikowano 23 Kwietnia 20241 r Możliwość spamienia emotkami, nakładanie się ich na siebie. Nie wiem czy to bug, ale inne serwery nie mają tego. Spoiler 2bug.mp4
Opublikowano 23 Kwietnia 20241 r Autor @WhiteBambo88 Jak byś mógł to proszę jedynie abyś nie powielał błędów, który zostały już zgłoszone, jeden taki namierzyłem z otwieraniem wszystkich okien przy odbieraniu zadania. Dziękuję za poświęcony czas i pomoc w rozwoju Entry!! Czeka mnie sporo pracy z tego co widzę. 2 godziny temu, WhiteBambo88 napisał(a): 1. Złoty Azrael nie daje HP, inne pety dają. Akurat Azrealuś dodaje bonusy na Wieży Demonów i Katakumbach od 2 piętra.
Opublikowano 23 Kwietnia 20241 r Błąd w opisie umiejętności "Dowodzenie", Mistrz umiejętności dodaje +775 PE, nie regeneracje pż, podobnie z obroną, nie 42% a 42 obrony. Spoiler Spoiler
Opublikowano 23 Kwietnia 20241 r 1. Napotkałem błąd w grupie, jeżeli członkowie są w jednym miejscu to jest ok, jeżeli ktokolwiek się przeteleportuje w inne miejsce to statystyki zaczynają świrować Edit. Błąd się pojawia nawet wtedy, gdy odejdziemy za daleko, nie trzeba być na innej mapie. 2. Okno dołączenia do grupy, przyciski Spoiler Spoiler bug3.mp4
Opublikowano 23 Kwietnia 20241 r 1. Mental nie ma efektu po użyciu Silnego Ciała 2. Po teleportacji znika toggle z okienka umiejętności, na pasku jest ciągle aktywne (znika tylko z umiejętności na P, na poziomach 1-19/M/G toggle jest aktywne w obu okienkach) 3. Aura, czarowane ostrze znikają po teleporcie, inne skille np. buffy smoka nie 4. Buffa na inną postać możemy nałożyć tylko będąc w pt, inaczej buffujemy sami siebie. Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 4bug.mp4
Opublikowano 26 Kwietnia 20241 r Odbicie i błogosławieństwo można rzucić z daleka. Pomoc smoka i buffy healera działają prawidłowo (trzeba podejść) Spoiler bug5.mp4
Opublikowano 26 Kwietnia 20241 r 1. Miecz +0 ma wbudowane 22 średnie obrażenia 2. Bronie 80 lvl mają opis "Pradawna Epicka Broń" (łuki, ostrza, miecze, wachlarze, dzwony) 3. Tryton ma niebieską nazwę 4. Brak modeli fryzur dla Afro/Hełm/Fez/Kefija/Turban/Maska Dyni Wojownika (74013-74020) 5. Brak dźwięków (np.: sysser: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/characterselect.mp3) Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler
Opublikowano 26 Kwietnia 20241 r Problem z wolnym. Tryb wolny nie działa dopóki druga osoba tez nie włączy trybu wolnego. Spoiler bug6.mp4