Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 199
  • Wyświetleń 7,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najbardziej popularny wpis

• Z tym eq to mogę się sprzeczać bo pamiętam jak byk na globalu otwierałem orka szkaty to na ziemię leciało jak i z resztą na wielu privach mam to zauważone, po prostu może na jakim serwie co grałeś mie

• Wersja: v1.7 Przedstawienie błędu: Opis błędu: Po kliknięciu questa odpalają się wszystkie okienka oraz bronie i zbroje nie mają połysku. Status: Oczekiwanie Data zgłoszenia: 21.

• Jasne, zaraz usunę posty, które zostały powielone.  Mała aktualizacja w postach nie trzeba dodawać zgłoszeń według formatu. Znalazłeś błąd po prostu opisz wrzuć screen/video, abym mógł go łatwo z

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Okno członków gildii nie aktualizuje usuniętych postaci na bieżąco. Jeżeli dodamy do gildii gracza, a on dołączy i usunie postać (w tym przypadku "testtt"), to postać nie znika z Członków Gildii. Po stworzeniu postaci "testtt" (taki sam jak dodany do gildii i później usunięty) nie możemy zaprosić jej do gildii (brak opcji w pasku). Aktualizacja następuje dopiero po zresetowaniu serwera.

Spoiler

image.png.df5d923a569a1eadae70923fb62f5201.png

Opublikowano

Problemy z grupami:

1. Po dodaniu do grupy nie nadaje od razu bonusów i ikona też się nie zmienia, dopiero za drugim kliknięciem wybiera role. Widać dokładnie na filmie. Na nagraniu jest też błąd z tymi wartościami z drugiego problemu

2. Dowodzenie na każdym poziomie daje najniższe wartości (+10 wartości np). Nie zawsze daje najniższe, czasami rozdaje prawidłowo, a czasami nie, pierwszy raz pojawił się błąd kiedy dodałem ninje do grupy, na szamanie było prawidłowo, ninja dostawał najniższe wartości, a później wszyscy dostawali najniższe.

3. Po nadaniu roli Walczący w zawarciu pojawiają się błedy w sysserze

Spoiler

image.png.8a95f99a1ae5f674aca0e7b4ac9cf725.png

4. Nie można wyrzucić członka grupy który jest offline, po kliknieciu Wyklucz nadal bedzie w grupie

Spoiler

image.png.6465034bcdb38b7f7777a0951f923492.png

Opublikowano

Jeżeli opuścimy gildię u Strażnika Wsi "Opuść gildie" nie trzeba odczekiwać 1 dnia żeby dołączyć do gildii

Spoiler

Po odejściu z gildii i próbie założenia nowej wyświetla nam się komunikat ze złym czasem (3 dni zamiast 1 dnia)

Spoiler

image.png.1ed4d9228df94726f96c31712019a57a.png

Błąd w komunikacie  przy próbie dodania do gildii, pokazuje 0 dni

image.png.9b277a1df6f2769e634acbb6ae03eb5e.png

~PROPOZYCJA~

Będąc w gildii mamy możliwość wyboru "Załóż gildię" (gildia niepowstanie, dostaniemy zwrotną informację, że jesteśmy już w gildii), proponuje ukryć opcje założenia gildii będąc już w niej

Spoiler

image.png.d8d89138d3fabbf22a45760e9b204750.png

Opublikowano

Kiedy spróbujemy połączyć się z wyłączonym serwerem dostaniemy najpierw taki komunikat:

Spoiler

image.png.0f6217e53a4556ef20bff05fc8c2d13c.png

A później taki:

Spoiler

image.png.99fc6e43f7e0259dc7cddd87d609f547.png

2. Zła kolejność komunikatów przy logowaniu, Logowanie... > Zostałeś połączony z serwerem > Logowanie...

Spoiler
Opublikowano

W moim przypadku nie da się ustawić autoataku LPM
Chcąc dodać 5 bon wzmocnieniem przedmiotu występuje komunikat o marmurze błogosławieństwa, bardziej by pasował komunikat w stylu "Kolejny bonus możesz dodać za pomocą Marmur Błogosławieństwa"/"Wzmocnieniem przzedmiotu możesz dodać tylko 4 bonusy".
Po zakupie przedmiotu u handlary i próbie wylogowania wyskakuje komunikat że nie można się przenieść po zakończeniu handlu. Powinno być coś w stylu ze nie mozna sie wylogowac po zakonczeniu handlu.

Opublikowano

1. Fryzura muszkietera ma ikonę czepka pokojówki, fryzure może założyć również kobieta

Spoiler

image.png.2710979d4f8021acf96a780a7f0e07cf.png

2. Czepek pokojówki ma ikonke fryzury + czepek nie ma modelu 

Spoiler

image.png.49883916c7f6b9d09d06eaf485cf0a5c.png

3. Po dodaniu znajomego i usunięciu postaci lista się nie aktualizuje, aktualizacja następuje dopiero po relogu

Spoiler

Spoiler

image.png

Opublikowano
11 minut temu, Sevence napisał(a):

Ostatnio cały pliki MSM przeorganizowałem także mogą być takie problemy pasowałoby wszystkie modele zbroi przelecieć dodałem zgłoszenie, zaraz się tym zajmę. 

Ogólnie tak patrzę, to są problemy z teksturami. Bazowa sury W jest cała biała ( nie wczytuje się ) tak samo jak fryzura dla kobiet bazowa.

Opublikowano
4 minuty temu, Sevence napisał(a):

O tym mówiłem to przez modyfikacje plików msm. Jeśli znajdziesz czas posprawdzaj all postacie wiem to sporo pracy, ale może ktoś się pofatyguje to skoryguje wszystkie błędy. 

Właśnie to robie. Zbroje na 18 poziom mają textury na 26 poziom, ponieważ w item_proto +9 mają wartość shape dla tej na 26. Np. +8 już działa normalnie

https://i.gyazo.com/d228b177f132109958cc006198698f6d.mp4

Edytowane przez Sentinel