Opublikowano 18 Maja 202418 Maj Autor 5. Brak ikonki questa, pojawia się po najechaniu na niego Problem rozwiązany, poprawka wydana i dostępna do pobrania w głównym temacie.
Opublikowano 19 Maja 202419 Maj Autor Wszystkie zgłoszone błędy zostały rozwiązane i są dostępny do pobrania w głównym temacie: klik po fixy
Opublikowano 20 Maja 202420 Maj Spoiler Brak mapy w dt Spoiler zła minimapa na orkach Edytowane 20 Maja 202420 Maj przez luki3507
Opublikowano 23 Maja 202423 Maj Bład w oknie zaproszenia do gildii, zamiast nicku zapraszającego jest nazwa gildii
Opublikowano 24 Maja 202424 Maj Okno członków gildii nie aktualizuje usuniętych postaci na bieżąco. Jeżeli dodamy do gildii gracza, a on dołączy i usunie postać (w tym przypadku "testtt"), to postać nie znika z Członków Gildii. Po stworzeniu postaci "testtt" (taki sam jak dodany do gildii i później usunięty) nie możemy zaprosić jej do gildii (brak opcji w pasku). Aktualizacja następuje dopiero po zresetowaniu serwera. Spoiler
Opublikowano 25 Maja 202425 Maj Problemy z grupami: 1. Po dodaniu do grupy nie nadaje od razu bonusów i ikona też się nie zmienia, dopiero za drugim kliknięciem wybiera role. Widać dokładnie na filmie. Na nagraniu jest też błąd z tymi wartościami z drugiego problemu 2. Dowodzenie na każdym poziomie daje najniższe wartości (+10 wartości np). Nie zawsze daje najniższe, czasami rozdaje prawidłowo, a czasami nie, pierwszy raz pojawił się błąd kiedy dodałem ninje do grupy, na szamanie było prawidłowo, ninja dostawał najniższe wartości, a później wszyscy dostawali najniższe. 3. Po nadaniu roli Walczący w zawarciu pojawiają się błedy w sysserze Spoiler 4. Nie można wyrzucić członka grupy który jest offline, po kliknieciu Wyklucz nadal bedzie w grupie Spoiler
Opublikowano 25 Maja 202425 Maj Autor Błędy, które udało mi się potwierdzić, dodałem do głównego wątku.
Opublikowano 25 Maja 202425 Maj Jeżeli opuścimy gildię u Strażnika Wsi "Opuść gildie" nie trzeba odczekiwać 1 dnia żeby dołączyć do gildii Spoiler bugildia.mp4 Po odejściu z gildii i próbie założenia nowej wyświetla nam się komunikat ze złym czasem (3 dni zamiast 1 dnia) Spoiler Błąd w komunikacie przy próbie dodania do gildii, pokazuje 0 dni ~PROPOZYCJA~ Będąc w gildii mamy możliwość wyboru "Załóż gildię" (gildia niepowstanie, dostaniemy zwrotną informację, że jesteśmy już w gildii), proponuje ukryć opcje założenia gildii będąc już w niej Spoiler
Opublikowano 25 Maja 202425 Maj Kiedy spróbujemy połączyć się z wyłączonym serwerem dostaniemy najpierw taki komunikat: Spoiler A później taki: Spoiler 2. Zła kolejność komunikatów przy logowaniu, Logowanie... > Zostałeś połączony z serwerem > Logowanie... Spoiler logowanie.mp4
Opublikowano 27 Maja 202427 Maj Spoiler Nazwa questa Spoiler Brak danych przy bloku ciosu Edytowane 27 Maja 202427 Maj przez luki3507
Opublikowano 27 Maja 202427 Maj Autor Aktualnie przepisuje trening umiejętności stąd te problemy jutro będzie ogarnięte. Chcę podkreślić, że ten demonstracyjny serwer to serwer developerski i ciągle trwają na nim prace.
Opublikowano 28 Maja 202428 Maj Autor 4 godziny temu, sivlerpro napisał(a): Brakuje plików w textureset i zone na mapie sohan Problem rozwiązany.
Opublikowano 28 Maja 202428 Maj W moim przypadku nie da się ustawić autoataku LPM Chcąc dodać 5 bon wzmocnieniem przedmiotu występuje komunikat o marmurze błogosławieństwa, bardziej by pasował komunikat w stylu "Kolejny bonus możesz dodać za pomocą Marmur Błogosławieństwa"/"Wzmocnieniem przzedmiotu możesz dodać tylko 4 bonusy". Po zakupie przedmiotu u handlary i próbie wylogowania wyskakuje komunikat że nie można się przenieść po zakończeniu handlu. Powinno być coś w stylu ze nie mozna sie wylogowac po zakonczeniu handlu.
Opublikowano 28 Maja 202428 Maj 1. Fryzura muszkietera ma ikonę czepka pokojówki, fryzure może założyć również kobieta Spoiler 2. Czepek pokojówki ma ikonke fryzury + czepek nie ma modelu Spoiler 3. Po dodaniu znajomego i usunięciu postaci lista się nie aktualizuje, aktualizacja następuje dopiero po relogu Spoiler bug_znajomi.mp4 Spoiler
Opublikowano 29 Maja 202429 Maj Nie wiem czy to błąd, ale nie ma pliku config w kliencie gry. Trzeba edytować ręcznie jak sie chce zmienić rozdzielczość
Opublikowano 30 Maja 202430 Maj Autor Ohh, faktycznie nie ma. Można sobie pobrać z demo serwera na patcherze jest dodany w następnej wersji będzie.
Opublikowano 30 Maja 202430 Maj Autor Ostatnio cały pliki MSM przeorganizowałem także mogą być takie problemy pasowałoby wszystkie modele zbroi przelecieć dodałem zgłoszenie, zaraz się tym zajmę.
Opublikowano 30 Maja 202430 Maj 11 minut temu, Sevence napisał(a): Ostatnio cały pliki MSM przeorganizowałem także mogą być takie problemy pasowałoby wszystkie modele zbroi przelecieć dodałem zgłoszenie, zaraz się tym zajmę. Ogólnie tak patrzę, to są problemy z teksturami. Bazowa sury W jest cała biała ( nie wczytuje się ) tak samo jak fryzura dla kobiet bazowa.
Opublikowano 30 Maja 202430 Maj Autor O tym mówiłem to przez modyfikacje plików msm. Jeśli znajdziesz czas posprawdzaj all postacie wiem to sporo pracy, ale może ktoś się pofatyguje to skoryguje wszystkie błędy.
Opublikowano 30 Maja 202430 Maj 4 minuty temu, Sevence napisał(a): O tym mówiłem to przez modyfikacje plików msm. Jeśli znajdziesz czas posprawdzaj all postacie wiem to sporo pracy, ale może ktoś się pofatyguje to skoryguje wszystkie błędy. Właśnie to robie. Zbroje na 18 poziom mają textury na 26 poziom, ponieważ w item_proto +9 mają wartość shape dla tej na 26. Np. +8 już działa normalnie https://i.gyazo.com/d228b177f132109958cc006198698f6d.mp4 Edytowane 30 Maja 202430 Maj przez Sentinel