Opublikowano 1 Marca 20241 r Dzień dobry! Szukam 'systemu', a raczej konkretnych linijek w konkretnych plikach, które trzeba dodać, żeby broń była widoczna. Chciałbym również to połączyć z systemem ukrywania kostiumów oraz efektów.
Opublikowano 5 Marca 20241 r W dniu 1.03.2024 o 14:36, Makaveli napisał(a): Dzień dobry! Szukam 'systemu', a raczej konkretnych linijek w konkretnych plikach, które trzeba dodać, żeby broń była widoczna. Chciałbym również to połączyć z systemem ukrywania kostiumów oraz efektów. Dobry wieczór! Co do konkretnych plikach oraz linijek no to zależy też od source, dla przykładu: Martysama w wersji 5.7/ 5.8 pozmieniał linijki w tych właśnie konkretnych plikach, które chciałbyś. Jeśli posiadasz martysamę w wersji 5.7 to musiałbym osobiście dodać. Dziś - nie tak dawno dodałem na entry-core, oczywiście "system" wymaga poprawki.. Jak będzie na martysamie? tego nie wiem, entry ma zmienione introselect także tam troszkę są linijki inaczej. Jeśli posiadasz zakodowany plik introselect to również będziesz miał inne linijki i musiałbyś wtedy je zapodać ewentualnie. Co do systemu ukrywania to no będzie troszkę więcej roboty nad tym ale dałoby się też ogarnąć SSy na podgląd jak wygląda to na entry o czym mówię: Spoiler nieco pobawiłem się w pythonie i efekt dla woja: ale tu też problem jak widać zbroja przesunięta ;d Edytowane 5 Marca 20241 r przez HelpDev małe poprawki
Opublikowano 5 Marca 20241 r Autor Dobrze siedzi ta stalka, wojownik zawsze jest trochę upośledzenie przyklejony do tyłu 😜 możemy spróbować, Marty 5.8. Dziś mam dostać encoded pake, jestem tylko ciekawy czy będzie obejmować również animacje trzymania broni. Co do ukrywania kostiumów ogarnąłem wczoraj inny system, który to robi bez ingerencji w charselect. Więc jeśli kodowanie ukrycia broni nie będzie się różnić zbytnio od zbroi to będzie działać.
Opublikowano 5 Marca 20241 r 2 godziny temu, Makaveli napisał(a): Dobrze siedzi ta stalka, wojownik zawsze jest trochę upośledzenie przyklejony do tyłu 😜 możemy spróbować, Marty 5.8. Dziś mam dostać encoded pake, jestem tylko ciekawy czy będzie obejmować również animacje trzymania broni. Co do ukrywania kostiumów ogarnąłem wczoraj inny system, który to robi bez ingerencji w charselect. Więc jeśli kodowanie ukrycia broni nie będzie się różnić zbytnio od zbroi to będzie działać. No nic marty 5.8 nie posiadam w zasięgu ręki, lecz dodam na 5.7 bo niezbyt dużo się różni i zobaczymy efekty, dam znać jeszcze jak znajdę kolejną wolną chwilę
Dzień dobry! Szukam 'systemu', a raczej konkretnych linijek w konkretnych plikach, które trzeba dodać, żeby broń była widoczna. Chciałbym również to połączyć z systemem ukrywania kostiumów oraz efektów.