Opublikowano 7 Marca 20241 r [TEMAT BĘDZIE AKTUALIZOWANY O KOLEJNE MAPY]* Cześć. Mam na sprzedaż mapkę, którą wykonałem samodzielnie jakiś czas temu. Mapa kreowana w oparciu o stylizacje piekła, dużo krwistych barw. Mapa jest 4x5, idealna na ekspowisko na twój serwer. Posiadam spis wszelakich modeli, których użyłem na mapce, niektóre są oryginalnie w każdym kliencie, tak czy siak w paczce znajdują się wszystkie, na wypadek gdyby czegoś brakowało. Do paczki dołączam spis tekstur, a dokładnie ich mieszanek, którymi wykonałem wszystkie podłoża zaczynając od gór, ziemi, ścieżek, lavy. W paczce są pełne regeny z boss'ami, mobami i metinami. Kontakt GG: 55935749 DISCORD: ATK#5416 Kilka ss'ów z WE: Spoiler Film przedstawiający mapę: Spoiler Edytowane 7 Marca 20241 r przez atk
Opublikowano 7 Marca 20241 r Autor 2 minuty temu, ExoCarossa napisał(a): Masz coś w stylu zimy może? Może być bez mobów Jeszcze do dokończenia Spoiler
Opublikowano 8 Marca 20241 r Randomowo klikając myszką w worldeditorze utworzyłbym lepszą mapę. Totalny ściek, za darmo bym nie wziął.
Opublikowano 11 Marca 20241 r Autor W dniu 8.03.2024 o 21:33, Wściekły Czun napisał(a): Randomowo klikając myszką w worldeditorze utworzyłbym lepszą mapę. Totalny ściek, za darmo bym nie wziął. ok 💞