Opublikowano 28 Sierpnia 20231 r Witajcie, 🛠️ Mam coś dla Was W ramach mojego projektu open source entry-core, zdecydowałem się na refaktoryzację funkcji zarządzających zdarzeniami wydobycia, znanych jako mining. 🎯 Główne Cele Zmian Główne cele zmian obejmują poprawę czytelności kodu, co ułatwi jego przyszłe utrzymanie. Dodatkowo wprowadziłem warunki walidacyjne, które zwiększają bezpieczeństwo funkcji. Zmiany optymalizacyjne mają na celu zwiększenie wydajności operacji wydobycia. Dla zwiększenia precyzji i zgodności z najlepszymi praktykami wprowadziłem również bardziej precyzyjne typy danych. 👀 Zainteresowany? Dla tych, którzy są zainteresowani szczegółami, udostępniam commita z tych zmian. 👇👇👇 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 👆👆👆 Starsze postacie nie są kompatybilne z nowym kodem będą pojawiać się błędy z niespójnością danych. Nowo utworzone postacie będą działać poprawnie. Mam nadzieję, że te zmiany będą dla Was równie ekscytujące, co dla mnie. Czekam na Wasze opinie!
Witajcie,
🛠️ Mam coś dla Was
W ramach mojego projektu open source entry-core, zdecydowałem się na refaktoryzację funkcji zarządzających zdarzeniami wydobycia, znanych jako mining.
🎯 Główne Cele Zmian
👀 Zainteresowany?
Dla tych, którzy są zainteresowani szczegółami, udostępniam commita z tych zmian.
👇👇👇
👆👆👆
Starsze postacie nie są kompatybilne z nowym kodem będą pojawiać się błędy z niespójnością danych. Nowo utworzone postacie będą działać poprawnie.
Mam nadzieję, że te zmiany będą dla Was równie ekscytujące, co dla mnie. Czekam na Wasze opinie!