Opublikowano 2 Kwietnia 20241 r komentuje aby odblokowac magiczna zaawartytosc paczki lubie twarde drągale
Opublikowano 3 Kwietnia 20241 r po dzisiejszym update metina cheats nie działa trzeba czekać na update czita do najnoweszej wersji
Opublikowano 3 Kwietnia 20241 r Dziwne, bo pare minut po włączeniu serwerów działał, no ale teraz faktycznie wyrzuca klienta
Opublikowano 3 Kwietnia 20241 r 5 minut temu, kisah48308 napisał(a): Dziwne, bo pare minut po włączeniu serwerów działał, no ale teraz faktycznie wyrzuca klienta Mam to samo.
Opublikowano 3 Kwietnia 20241 r Czy tylko ja tak mam ? Wyswietla mi sie ta nazwa na ekranie ale zadnego panelu nie ma jak byl wczesniej. Jak to naprawic ?
Opublikowano 3 Kwietnia 20241 r 22 minuty temu, Akivva napisał(a): Czy tylko ja tak mam ? Wyswietla mi sie ta nazwa na ekranie ale zadnego panelu nie ma jak byl wczesniej. Jak to naprawic ? Podpinam się, mam to samo
Opublikowano 3 Kwietnia 20241 r 22 minuty temu, Akivva napisał(a): Czy tylko ja tak mam ? Wyswietla mi sie ta nazwa na ekranie ale zadnego panelu nie ma jak byl wczesniej. Jak to naprawic ? Mam tak samo
Opublikowano 3 Kwietnia 20241 r @waha1112x Śmiga i to bardzo dobrze, sprawdzane, dziś został zaktualizowany, bo po przerwie nie działał. 😉
Opublikowano 3 Kwietnia 20241 r Co zrobić z tym programikiem co jest dodany jak wyrzuca mi klienta :)?