Opublikowano 29 Sierpnia 20231 r Witajcie, Mam dla Ciebie ważną informację dotyczącą poprawki błędu związanego z poleceniem "/cube r_info". 😰 Ten błąd mógł powodować awarię gry z powodu niekontrolowanych numerów vnum niektórych NPC powiązanych z funkcją cube. 🎲 Jak działa ten błąd? Oto kroki, które mogły prowadzić do awarii: Otwierasz okno cube u NPC Baek-Go. 🖥️ Klikasz na innego NPC lub zabijasz potwora, nie zamykając przy tym okna cube. 🐉🔥 Wprowadzasz polecenie "/cube r_info". 🛠️ Ups! 😱 Właśnie spowodowałeś awarię rdzenia gry. Chcę Cię zapewnić, że opisany błąd dotyczył jedynie starego systemu cube. 🎲 🧩 Rozwiązanie: 📁 Lokalizacja pliku: 'game -> cube.cpp' 🔍 Szukaj: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ➕ Dodaj: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔍 Szukaj: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ♻️ Zamień: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔍 Szukaj: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ➕ Dodaj: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔍 Szukaj: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ♻️ Zamień: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🎁 Mały bonus 🎁 Jakiś czas temu przepisałem te funkcje do nowszego standardu oto one: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 29 Sierpnia 20231 r Autor @ExoCarossa Jest tego trochę, ale spokojnie wszystko rozwiążemy. Niebawem zacznę publikować rozwiązania błędów, których jeszcze nigdzie nie widziałem opublikowanych.
Witajcie,
Mam dla Ciebie ważną informację dotyczącą poprawki błędu związanego z poleceniem "/cube r_info". 😰
Ten błąd mógł powodować awarię gry z powodu niekontrolowanych numerów vnum niektórych NPC powiązanych z funkcją cube. 🎲
Jak działa ten błąd? Oto kroki, które mogły prowadzić do awarii:
Chcę Cię zapewnić, że opisany błąd dotyczył jedynie starego systemu cube. 🎲
🧩 Rozwiązanie:
📁 Lokalizacja pliku: 'game -> cube.cpp'
🔍 Szukaj:
➕ Dodaj:
🔍 Szukaj:
♻️ Zamień:
🔍 Szukaj:
➕ Dodaj:
🔍 Szukaj:
♻️ Zamień: