Opublikowano 29 Sierpnia 20232 l Witajcie, Mam dla Ciebie ważną informację dotyczącą poprawki błędu związanego z poleceniem "/cube r_info". 😰 Ten błąd mógł powodować awarię gry z powodu niekontrolowanych numerów vnum niektórych NPC powiązanych z funkcją cube. 🎲 Jak działa ten błąd? Oto kroki, które mogły prowadzić do awarii: Otwierasz okno cube u NPC Baek-Go. 🖥️ Klikasz na innego NPC lub zabijasz potwora, nie zamykając przy tym okna cube. 🐉🔥 Wprowadzasz polecenie "/cube r_info". 🛠️ Ups! 😱 Właśnie spowodowałeś awarię rdzenia gry. Chcę Cię zapewnić, że opisany błąd dotyczył jedynie starego systemu cube. 🎲 🧩 Rozwiązanie: 📁 Lokalizacja pliku: 'game -> cube.cpp' 🔍 Szukaj: Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto ➕ Dodaj: 🔍 Szukaj: ♻️ Zamień: 🔍 Szukaj: ➕ Dodaj: 🔍 Szukaj: ♻️ Zamień: 🎁 Mały bonus 🎁 Jakiś czas temu przepisałem te funkcje do nowszego standardu oto one:
Opublikowano 29 Sierpnia 20232 l Autor @ExoCarossa Jest tego trochę, ale spokojnie wszystko rozwiążemy. Niebawem zacznę publikować rozwiązania błędów, których jeszcze nigdzie nie widziałem opublikowanych.