Opublikowano 1 Kwietnia 20241 r Before: After: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Edytowane 6 Czerwca 20246 Cze przez mrvns
Opublikowano 3 Kwietnia 20241 r Czekałem na to właśnie! Więc tak, nie polecam skorzystania z owej wersji, zawiera on błędy i niedociągnięcia z brakiem manipulacji zbytnio kodu, kolorów jak i ogólnego działania. Niegdyś dla jednej koleżanki robiłem coś podobnego w lepszej wersji i owszem udostępnię go jeśli znajdę czas - to nie hejt tylko prawda o którym większość ludzi nie wie a potem dzieją się z klientem przeróżne rzeczy nie wiedząc o tym, że tak błędnie zaimplementowana metoda doprowadzić może do niecnych zamiarów.
Opublikowano 3 Kwietnia 20241 r Autor 3 godziny temu, HelpDev napisał(a): Czekałem na to właśnie! Więc tak, nie polecam skorzystania z owej wersji, zawiera on błędy i niedociągnięcia z brakiem manipulacji zbytnio kodu, kolorów jak i ogólnego działania. Niegdyś dla jednej koleżanki robiłem coś podobnego w lepszej wersji i owszem udostępnię go jeśli znajdę czas - to nie hejt tylko prawda o którym większość ludzi nie wie a potem dzieją się z klientem przeróżne rzeczy nie wiedząc o tym, że tak błędnie zaimplementowana metoda doprowadzić może do niecnych zamiarów. Tak jest. po dodaniu mam dostęp do płyt głównych głupich użytkowników i wysadzam im komputery w powietrze. Co tam się nieoczekiwanego niby dzieje?
Opublikowano 3 Kwietnia 20241 r 5 godzin temu, HelpDev napisał(a): Czekałem na to właśnie! Więc tak, nie polecam skorzystania z owej wersji, zawiera on błędy i niedociągnięcia z brakiem manipulacji zbytnio kodu, kolorów jak i ogólnego działania. Niegdyś dla jednej koleżanki robiłem coś podobnego w lepszej wersji i owszem udostępnię go jeśli znajdę czas - to nie hejt tylko prawda o którym większość ludzi nie wie a potem dzieją się z klientem przeróżne rzeczy nie wiedząc o tym, że tak błędnie zaimplementowana metoda doprowadzić może do niecnych zamiarów. gościu ty chyba żyjesz w matrixie
Before:
After:
Edytowane przez mrvns