Skocz do zawartości
Opublikowano

Before:

SUyIAL3.png

After:

Ig126PW.pngAN65R5Q.pngyYFPPGv.png

🔐 Ukryta Treść 🔐

Edytowane przez mrvns

Featured Replies

Opublikowano

Przyda się 

Opublikowano

Dzięki wielkie!

Opublikowano

Czekałem na to właśnie! Więc tak, nie polecam skorzystania z owej wersji, zawiera on błędy i niedociągnięcia z brakiem manipulacji zbytnio kodu, kolorów jak i ogólnego działania. Niegdyś dla jednej koleżanki robiłem coś podobnego w lepszej wersji i owszem udostępnię go jeśli znajdę czas - to nie hejt tylko prawda o którym większość ludzi nie wie a potem dzieją się z klientem przeróżne rzeczy nie wiedząc o tym, że tak błędnie zaimplementowana metoda doprowadzić może do niecnych zamiarów.

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, HelpDev napisał(a):

Czekałem na to właśnie! Więc tak, nie polecam skorzystania z owej wersji, zawiera on błędy i niedociągnięcia z brakiem manipulacji zbytnio kodu, kolorów jak i ogólnego działania. Niegdyś dla jednej koleżanki robiłem coś podobnego w lepszej wersji i owszem udostępnię go jeśli znajdę czas - to nie hejt tylko prawda o którym większość ludzi nie wie a potem dzieją się z klientem przeróżne rzeczy nie wiedząc o tym, że tak błędnie zaimplementowana metoda doprowadzić może do niecnych zamiarów.

Tak jest. po dodaniu mam dostęp do płyt głównych głupich użytkowników i wysadzam im komputery w powietrze.

Co tam się nieoczekiwanego niby dzieje?

Opublikowano
5 godzin temu, HelpDev napisał(a):

gościu ty chyba żyjesz w matrixie

Opublikowano

Też jestem bardzo ciekaw w czym problem. 😄

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki. 

Opublikowano

thx