Opublikowano 1 Kwietnia 20242 l Before: After: Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto Edytowane 6 Czerwca 20241 r przez mrvns
Opublikowano 3 Kwietnia 20242 l Czekałem na to właśnie! Więc tak, nie polecam skorzystania z owej wersji, zawiera on błędy i niedociągnięcia z brakiem manipulacji zbytnio kodu, kolorów jak i ogólnego działania. Niegdyś dla jednej koleżanki robiłem coś podobnego w lepszej wersji i owszem udostępnię go jeśli znajdę czas - to nie hejt tylko prawda o którym większość ludzi nie wie a potem dzieją się z klientem przeróżne rzeczy nie wiedząc o tym, że tak błędnie zaimplementowana metoda doprowadzić może do niecnych zamiarów.
Opublikowano 3 Kwietnia 20242 l Autor W dniu 3.04.2024 o 09:57, HelpDev napisał(a): Czekałem na to właśnie! Więc tak, nie polecam skorzystania z owej wersji, zawiera on błędy i niedociągnięcia z brakiem manipulacji zbytnio kodu, kolorów jak i ogólnego działania. Niegdyś dla jednej koleżanki robiłem coś podobnego w lepszej wersji i owszem udostępnię go jeśli znajdę czas - to nie hejt tylko prawda o którym większość ludzi nie wie a potem dzieją się z klientem przeróżne rzeczy nie wiedząc o tym, że tak błędnie zaimplementowana metoda doprowadzić może do niecnych zamiarów. Tak jest. po dodaniu mam dostęp do płyt głównych głupich użytkowników i wysadzam im komputery w powietrze. Co tam się nieoczekiwanego niby dzieje?
Opublikowano 3 Kwietnia 20242 l W dniu 3.04.2024 o 09:57, HelpDev napisał(a): Czekałem na to właśnie! Więc tak, nie polecam skorzystania z owej wersji, zawiera on błędy i niedociągnięcia z brakiem manipulacji zbytnio kodu, kolorów jak i ogólnego działania. Niegdyś dla jednej koleżanki robiłem coś podobnego w lepszej wersji i owszem udostępnię go jeśli znajdę czas - to nie hejt tylko prawda o którym większość ludzi nie wie a potem dzieją się z klientem przeróżne rzeczy nie wiedząc o tym, że tak błędnie zaimplementowana metoda doprowadzić może do niecnych zamiarów. gościu ty chyba żyjesz w matrixie