Opublikowano 18 Kwietnia 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hejka, przedstawiam Wam prosty (a zarazem bardzo skuteczny) multihack do Metin2, działa tylko na serwerach globalnych. Co najbardziej cechuje tego multihacka? Możliwość poszerzania go o własne funkcję, wystarczy do tego znajomość pythona, i jesteśmy w stanie pisać do niego autorskie rozszerzenia 👼 🌟 Cheat ma funkcje automatycznej sprzedaży przedmiotów które zdobył podczas bocenia! 🌟 Szybka prezentacja cheata Screenshoty z menu / funkcje Spoiler Wymagany injector do zainstalowania cheata znajdziesz go w tym temacie Instrukcja uruchomienia Pobierz i wypakuj pliki z załącznika tego tematu. ( 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ) Odpal grę. Odpal injector z tematu wskazanego wyżej. Wstrzyknij najpierw biblioteke boost, następnie gf_helper.dll (można obie na raz, chodzi o kolejność wstrzykiwania). Wybierz folder w którym wypakowałeś pliki, a dokładniej w tym etapie chodzi o załadowanie elementów UI (robimy to tylko raz). Ciesz się karaniem mobów. (Ostatnia aktualizacja: 18.05.2024) Użyj injector.exe, aby wstrzyknąć bota. Source code injectora, jeśli chciałbyś go skompilować samemu. 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 18 Kwietnia 20241 r zobaczymy ale to ma zasięg wielki xd jedyny minus to, że nie da sie rzeczy niektorych znaleźć do autopickupa, które mają polskie znaki. Chyba, ze zmiana jezyka klienta na angielski zalatwi sprawe. jak działa ten skill hack na ninji? na filmiku twoj tak ladnie zbija wszystko. Edytowane 18 Kwietnia 20241 r przez stefan1125
Opublikowano 19 Kwietnia 20241 r Autor Godzinę temu, stefan1125 napisał(a): Tylko mi nie działa pickup filter i upgrade eq? Tak, faktycznie upgrade eq coś nie chce działać, natomiast pickup filter działa. A przynajmniej mi. A zaznaczyłeś opcję "pickup selected"? Po wybraniu jej powinno śmigać. Edytowane 19 Kwietnia 20241 r przez Bartosz
Opublikowano 19 Kwietnia 20241 r Godzinę temu, stefan1125 napisał(a): Tylko mi nie działa pickup filter i upgrade eq? Uprage nie działa, aczkolwiek Filterek działa, czasem trzeba zrobić rlg ( zmiana postaci ) Aby mapka chwyciła jak i filtr dropu.
Opublikowano 19 Kwietnia 20241 r 1 godzinę temu, Bartosz napisał(a): Tak, faktycznie upgrade eq coś nie chce działać, natomiast pickup filter działa. A przynajmniej mi. A zaznaczyłeś opcję "pickup selected"? Po wybraniu jej powinno śmigać. Cos zle robie? scorpion tail dodany do filtru wszystkie opcje zaznaczone, a lezy i lezy na ziemi. Dobra, dziala juz za 3 razem sie udało Edytowane 19 Kwietnia 20241 r przez stefan1125