Skocz do zawartości

Dołącz do społeczności Sharegon

Odkryj świat technologii, gier i programowania w Sharegon.pl 🚀

Czy jesteś pasjonatem nowych technologii, zapalonym graczem, czy aspirującym programistą? Nasza społeczność jest miejscem dla Ciebie! Tutaj możesz dzielić się swoimi pomysłami, uczestniczyć w ekscytujących dyskusjach i uczyć się od ekspertów w dziedzinie. Zdobywaj osiągnięcia, buduj swoją reputację i rywalizuj z innymi entuzjastami.

Twoja wiedza i umiejętności mogą wzbogacić naszą społeczność. Stań się częścią Sharegon! 🧩🌐

header

Rekomendowane odpowiedzi

• Sevence zmienił(a) tytuł na M2Heat - cheat na serwery Gameforge (Ostatnia aktualizacja: 18.05.2024)
Teraz, liko0091 napisał(a):

Nie działa, injectuje po czym z automatu zamyka okno metina.

Ostatnia aktualizacja była 18.05 a mamy już 23 sierpnia więc już pewnie nie działa

Wszystko działa 

Odpalamy Metina >wchodzimy w wybór postaci i dopiero wtedy wstrzymujemy 

Jeżeli wstrzyknięty wcześniej zamyka nam Metina 

• Serce 1
  • Serce 1

Proszę o pomoc żeby ktos mi wytlumaczyl jak to injectowac bo jak daje inject to mi wywala metina :/// proszę o pomoc

Edytowane przez lolekowski656

Witam nadaje sie do robienia odłamków ?Moze ma ktos jakiegos fishbota na GF ?? Turecki ?? 

Zamyka metina jak cos moze niech sprawdzi czy działa 🙂 robie zgodnie z instrukcja nawet jak kolega wyzej z wyborem postaci doradzał 

• Sevence przypiął/eła ten temat

Jak to odpalić? Pomoże ktoś? Ogólnie na przy pobraniu nie mam do injectowania takich blibliotek jak tutaj autor tematu. Po injectowaniu mh cheat wyłącza się metin. Help!!!