Opublikowano 16 Sierpnia 202416 Sie w pobranych plikach nie ma biblioteki gf_helper.dll skąd ją wziąć ?
Opublikowano 23 Sierpnia 202423 Sie Teraz, liko0091 napisał(a): Nie działa, injectuje po czym z automatu zamyka okno metina. Ostatnia aktualizacja była 18.05 a mamy już 23 sierpnia więc już pewnie nie działa
Opublikowano 26 Października 202426 Paź Wszystko działa Odpalamy Metina >wchodzimy w wybór postaci i dopiero wtedy wstrzymujemy Jeżeli wstrzyknięty wcześniej zamyka nam Metina
Opublikowano 31 Października 202431 Paź Proszę o pomoc żeby ktos mi wytlumaczyl jak to injectowac bo jak daje inject to mi wywala metina :/// proszę o pomoc Edytowane 31 Października 202431 Paź przez lolekowski656
Opublikowano 8 Listopada 20248 Lis Witam nadaje sie do robienia odłamków ?Moze ma ktos jakiegos fishbota na GF ?? Turecki ?? Zamyka metina jak cos moze niech sprawdzi czy działa 🙂 robie zgodnie z instrukcja nawet jak kolega wyzej z wyborem postaci doradzał
Opublikowano 11 Listopada 202411 Lis Tak, po ostatniej aktualizacji oficjalnego mogą występować crashe może wyjdzie poprawka trzeba czekać.
Opublikowano 3 Grudnia 20243 Gru Jak to odpalić? Pomoże ktoś? Ogólnie na przy pobraniu nie mam do injectowania takich blibliotek jak tutaj autor tematu. Po injectowaniu mh cheat wyłącza się metin. Help!!!
Opublikowano 11 Grudnia 202411 Gru W dniu 9.05.2024 o 19:30, trawismontana napisał(a): KLASA KOZAK DZIĘKI test